BİLECİK’TE “MOTİVASYON VE BAŞARI” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valiliği, Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile eğitimci yazar Sait Çamlıca tarafından, Bilecik’te eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine “Motivasyon ve Başarı” konulu konferans verildi. Konferansta öğrencilere, sınav öncesi eğitim hakkında bilgiler aktarıldı.

motivasyon-semineri-bilecik-9

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, şube müdürü İbrahim Barış Kalın, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Okumanın insana ne katacağına, tecrübelerin nasıl kazanılacağına, hangi şeylerin öğrenmeyi hızlandırıp kişiyi birikimli kılacağına dair konulara değinen Eğitimci yazar Sait Çamlıca, motivasyon oluşturmanın en etkili yolunun çıtayı yüksek tutmak olduğunu vurguladı.

 

Çamlıca, konuşmasının devamında “Başarılan her adım, yapılan her ilerleme bir sonraki ilerleme için gerekli olan güven ve isteği oluşturacaktır. Siz kalkın ve yürüyün, gölgeniz arkanızdan yürüyecektir.” ifadelerini kullandı.

 

Program öğrencilere Sait Çamlıca’nın kaleme aldığı “Okuyorum O Halde Varım” isimli kitabın dağıtılmasıyla son buldu.


 

motivasyon-semineri-bilecik-1 motivasyon-semineri-bilecik-2 motivasyon-semineri-bilecik-3 motivasyon-semineri-bilecik-4 motivasyon-semineri-bilecik-5 motivasyon-semineri-bilecik-6 motivasyon-semineri-bilecik-7 motivasyon-semineri-bilecik-8 motivasyon-semineri-bilecik-9 motivasyon-semineri-bilecik-10 motivasyon-semineri-bilecik-11

 

BİLECİK’TE “MOTİVASYON VE BAŞARI” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir