Bilecik’te Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı; 2 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Bilecik Hürriyet Mahallesinden Atatürk bulvarı istikametine doğru ilerleyen Selim M. idaresindeki 11 EK 966 plaka otomobil ışıkları geçtikten sonra Sanayi Rampası istikametinden Bilecik Merkez istikametine seyir halindeki Yiğit Muhsin M. yönetimindeki 11 AAB 567 plakalı motosiklet ile İl Özel İdaresi kavşağında çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile savrulan motosiklette sürücü Yiğit Muhsin M. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Ömer D. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bilecik’te Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı; 2 Yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 7 Ekim 2020, 12:00

    ışıklar yanmazsa normal bişi arkadaşlar..! her gün olur bu kazalar alışmalıyız..!

    Cevapla
    • 7 Ekim 2020, 17:16

      ışıklar yandığında da oluşan trafiği görüyoruz hergün.Bu kadar nüfusla bu kadar trafiğin yaşandığı ve bu kadar fazla sayıda kazanın yaşandığı başka bir yer var mıdır acaba?

      Cevapla
  2. Geçmiş olsun

    Cevapla
  3. Işık lar sabah 8 ve öğleden sonra 3 30 sıralarında sarıya döndürülüyor bu sebepten oluşuyor kazalar kimse kimseye yol vermiyor anayola çıkmak için epey ter döküyoruz askeriye kavşağı en tehlikeli yerdir trafik olsun normal yansın ışıklar gec gidilir ama can giderse geri gelmez yetkililere sesleniyorum bu durumu düzeltsinler kimsenin evladı veya canı yanmasın analar aglamasın…….

    Cevapla
Bizi Takip Edin