Bilecik’te Otomobil Yayaya Çarptı: 1 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te otomobilin yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre,  Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi Atatürk bulvarı mevkisinde Serdar F. idaresindeki 11 AJ 689 plakalı otomobil, yol üzerinde giden Mehmet K. Ç. (11) çarptı.

 

Çarpmanın etkisi ile Mehmet K. Ç. yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bilecik’te Otomobil Yayaya Çarptı: 1 Yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 12 Eylül 2019, 11:15

    Oradaki ışıkların fasılalıdan çıkarılıp normal çalışması şarttır. Yayaya yol verme olayı bizim insanımızda hala oturmuş değil ve oturmazda traktörden inip arabaya binen ve kendini tarlada hisseden insanlarla dolu memleket.Ayrıca memur arkadaşlar o kavşağın içine arabayı çekip görev yaptıklarını sanıyorlar ve müdürleride bunu nasıl görmüyor anlamak imkansız.
    yayaya yol vermeyenler, ışık ihlali yapanlar, yaya geçidinden geçen motorlar, hepsi o yoldan geçiyor üstelik memurların önünden =)

    Cevapla
    • Valla kardeşim trafik cezası yiyipte suç benimmiş, hakettim diyen birisini görmedim. Bir gün sende bu yüzden 488 tl ceza yersen devlet parasız kaldı memurlar maaşlarını çıkartıyo naraları atarsın demedi deme. Ha bu arada araçlara yeşil yandığı halde bile yola atlayıp yaya geçidi var diyen insanlara sahibiz.

      Cevapla
    • İnsan insan olmadıktan sonra memur bibyere kadar

      Cevapla
    • Memurlar çoban gibi güdecekmi milleti önce kurallara kendiniz uyun

      Cevapla
  2. Sizin Verdiğiniz Bilgi ile Araç Plakası Tutmamaktadır , Yoksa Araç Plakası deyişti mi ?
    Saygılarımla

    Cevapla
  3. Araçlar kırmızı ışıkta bekleyip tam yola çıktıklarında birden önüne atlıyor insanlar. Tamam geçiş üstünlüğü var fakat durmayan ve yavaşlamayan aracın önüne kendini atmakta akıl kâr-ı değil. Ve oradaki polisler en azından trafiğin yoğun olduğu vakitlerde yolun nizamini sağlayabilirler. Saygılar.

    Cevapla
  4. bu araç sivil polis aracı değil mi ?

    Cevapla
Bizi Takip Edin