Bilecik’te sağanak yağışın ardından yol çöktü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te sağanağın ardından çöken yolda emniyet ekipleri önlem aldı.

Kentte akşam saatlerinde etkili olan sağanağın ardından Hürriyet Mahallesi Park Sokak’ta belediye ekiplerinin altyapı çalışması yaptığı yolda yaklaşık 3 metrelik çukur oluşurken emniyet ekipleri şeritlerle bölgede tedbir aldı.

Mahalle sakinlerinden Osman Tok, herhangi bir can kaybı yaşanmadığını ifade ederek, “Yağmurun ardından yol çöktü, ekipler hemen geldi müdahale etti. Yolda daha fazla kayma olmasın diye taş ve kaya getirdiler, çalışmalar devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Bilecik’te sağanak yağışın ardından yol çöktü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 11 Haziran 2020, 00:50

    Vizyonsuz belediye örneği. Türkiye’de tek. Bunun tam adı ÇAPSIZLIK. Geçen gün de araba yola saplanmıştı. Yakında Temel fıkralarına konu olacağız.

    Cevapla
  2. Bilecik dökülüyor her şey çok güzel oluyor.

    Cevapla
  3. Bilecik`in alt yapı sorunu yıllardır çözülemedi malesef. Ne mevcut belediye ne de ondan öncekiler bu konu da gereken çözümü Bilecik halkına sunamadı. Böyle giderse de sunabilecekleri meçhul.

    Cevapla
  4. Bilecik in şansı Semih hoca farkı.Allah vere bilecik şanslı şansız olmasa daha neler oldu bilemem.

    Cevapla
  5. Herkes belediyenin suçu demiş,mantıklı düşünen yok mu acaba 🙄 1 senelik yol mu orasi ? Daha öncekiler iyi bir yol yapmadıysa Belediye Başkanının suçu mu? Not: herhangi bir parti tutmuyorum

    Cevapla
    • 13 Haziran 2020, 14:09

      Yorum yapmadan önce biraz daha düşünseydiniz keşke. Mevcut yollarda herhangi bir çökme yok ki. Eski belediye ile ne alakası var. Çökme olan yerler, belediyenin çalışma yapıp düzgün kapatamadığı yerler. Bu haberden sonra yine bir araç çöken yola saplandı. Yani kısa süre içerisinde 3.KEZ ÇÖKME yaşandı. Ulusal yayın yapan haberlere bile konu olduk. Bilecik’tekine benzer seri çökmeleri hiçbir
      şehir için haberlerde görmedik. Diğer partilerde adam gibi muhalefet yapılsaydı bugün belediye bu kadar kötü iş çıkarmaz, kendine çeki düzen verirdi ama maalesef durum ortada. 1-2 haber yapılıp, birkaç güne olanlar unutulup gidiyor.

      Cevapla
Bizi Takip Edin