Bilecik’te siyaset kızıştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Cafer Arslanboğa, “Milliyetçilik, tüm vatandaşlarımızı terör karşısında birleştiren ve dimdik durmamızı sağlayan, bizleri ulusal kimlik etrafında toplayan, partiler ve ideolojiler üstü bir değerdir.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde birlik ve beraberlik mesajları veren ve Bilecikli vatandaşlardan destek isteyen Arslanboğa, yaptığı açıklamasında, şöyle konuşmuştu:

“Bizler, Yeniden Refah Partisi olarak, milliyetçiliği ve İslami değerleri önceleyen bir yol haritası ile hareket ediyoruz. Merhum Necmettin Erbakan Hocamızın ve Başbuğ Alparslan Türkeş Bey’in bize bıraktığı mirası, onların gösterdiği yolda ilerleyerek taçlandıracağız. Bu yolculukta, ülkemizin bütünlüğüne ve milletimizin değerlerine gönülden bağlı olan tüm vatandaşlarımızın, tüm milliyetçi kardeşlerimizin destek ve dualarını yanımızda hissediyoruz.”

MHP İL BAŞKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Arslanboğa’nın bu açıklaması, MHP Bilecik İl Başkanlığı tarafından tepkiyle karşılanmış ve “Ülkücünün yeri ve adresi bellidir. O da Milliyetçi Hareket Partisidir.” başlığıyla yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti:

ARSLANBOĞA: “ENDİŞE YARATMIŞ GİBİ”

MHP Bilecik İl Başkanlığı’nın açıklaması üzerine tekrar açıklamalarda bulunan Arslanboğa, verdiği mesajların bazı kesimlerde endişe yarattığını iddia ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin hızlı bir şekilde açıklama yapma ihtiyacı hissetmesi, verdiğim mesajın, belki de beklenenden daha etkili olduğunu göstermektedir. Ancak, şunu net bir şekilde belirtmek isterim: Siyasette rekabet, demokrasinin bir gereğidir ve Farklı görüşlerin, seçmenin önünde saygılı bir şekilde savunulması her siyasi aktörün hakkıdır. Herhangi bir partinin üyelerinden oy talep etmek, siyasi faaliyetin doğal bir parçasıdır ve bu, partiler arası diyalogun ve saygının bir göstergesi olarak kabul edilmelidir.” dedi.

Bilecik’te siyaset kızıştı
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin