Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen toplu sünnet şöleni, çocuklar ve ailelerinin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.
Özel günlerinde yalnız bırakılmayan çocuklar, şehir turundan eğlenceli gösterilere kadar unutulmaz bir gün yaşadı.
Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen şölen kapsamında çocuklar, aileleriyle birlikte üstü açık otobüsle şehir turu yaptı. Kent merkezinde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan çocukların mutluluğu renkli görüntülere yansıdı.
Şehir turunun ardından çocuklar ve aileleri, Bilecik Belediyesi Soğuksu Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Maskotlar, çeşitli gösteriler ve eğlenceli etkinliklerle devam eden şölende çocuklar gönüllerince eğlendi.
Etkinliğe Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ile davetliler de katılarak çocukların sevincine ortak oldu. Başkan Subaşı, şölen alanında çocuklarla yakından ilgilenirken her birinin eline kına yakarak çeşitli hediyeler verdi.
SUBAŞI: “HİÇ KİMSE KENDİSİNİ YALNIZ HİSSETMESİN İSTİYORUZ”
Şölende konuşan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, etkinliğin bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini belirterek, çocukların ve ailelerin bu özel gününde yanlarında olmayı önemsediklerini söyledi.
Subaşı, “Bu yıl böyle güzel ve anlamlı bir etkinliğin 3’üncüsünü yapıyoruz. Yaptığımız bu etkinliği ilimizin her köşesine yaymaya çalışıyoruz. Çünkü istiyoruz ki bu özel ve güzel günde hiç kimse kendisini yalnız hissetmesin, hep birlikte olalım, hep birlikte birbirimizin gözlerine umutla bakalım. Çocuklarımız yarınlarında bu günleri hatırladığında mutlu olsun. Anne ve babaları bu günleri sevgiyle hatırlasın.” dedi.
Şölende belediye meclis üyeleri ve davetlilere de katılımları dolayısıyla teşekkür eden Subaşı, çocukların mutluluğunun kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.


