Bilecik’te TOGG ilk kez şarjda görüntülendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOGG çatısı altında hizmete açılan ve Türkiye’nin yerli elektrikli araç şarj istasyonu ağı olan Trugo’nun Şarj Ünitesi, Odamız Hizmet binası otoparkında elektrikli araç sahiplerine hizmet veriyor.

Katıldığı kura ile TOGG sahibi olmaya hak kazanan Ersin Oruç, aracını Oda Hizmet Binası otoparkında bulunan istasyonda şarj etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, yaptığı açıklamada, ”Bilecikli hemşerimiz Ersin beye kazasız belasız keyifli sürüşler dileriz. Milli gurur kaynağımız olan TOGG’un, Ülkemizdeki ve İlimizdeki kullanımını yaygınlaştırmak, desteklemek için gerekli adımları attık. Milli otomobilimiz TOGG’un iştiraki olan Trugo Akıllı Şarj Çözümleri ile işbirliği yaparak Odamız otoparkında bir istasyon kurulmasını sağladık.Bugün ilk kullanımı da Odamız bünyesinde gerçekleşti. Hızlı şarj imkânı sunan ünite, başta TOGG olmak üzere tüm elektrikli araba modellerini de destekliyor. Bu sebeple tüm elektrikli araç sahipleri Odamızın hizmet binası otoparkına gelerek araçlarını şarj edebilirler. Daha yeşil bir dünya, daha temiz bir çevre düşüncemizi böyle bir hizmetle güçlendirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Bilecik’te TOGG ilk kez şarjda görüntülendi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir