Bilecik’te Trafik Kazası: 2 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük-Bilecik karayolu Toki Rampaları Bilecik Mezarlığı mevkiisinde  S.D. idaresindeki 11 AL 765 plakalı otomobil ile Belgin Şahin yönetimindeki 11 AJ 176 plakalı otomobil çarpıştı.

 

 

Çarpışmanın etkisiyle 11 AL 765 sürücüSÜ Ş.D. ve diğer araçta bulunan E.D yaralandı.

 

 

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Bilecik’te Trafik Kazası: 2 Yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 11 Eylül 2017, 17:22

    Ben Belgin şahin anlatılan bilgiler yanlış hastaneye kaldırılan bayan benim eşim olur ED değil AŞ olacak ve ambulans gelene kadar yoldan araba çevrilip hastaneye gidildi ve eşim hastaneye vardığında ambulans geldi ve bi zahmet o yola bi çare bulunsun ışıklandırma veya bi geçiş noktası yapılsın yetkililere duyrulsun lütfen…Bİ ZAHMET

    Cevapla
  2. 11 Eylül 2017, 19:58

    Ben Asuman şahin 11 aj 176 piıakali aracta ben vardım ve bugün ölümden döndük hakli olduğum halde haksiz duruma düştük o kavşaktan dönüş yoksa kaldırın o zaman o kavşağı belediye başkanina sesleniyorum bizim canımız yandı başkalarının yanmasına

    Cevapla
  3. 14 Eylül 2017, 11:54

    O kavşak oldukça tehlikeli. Dönüşte toki yönünden gelen araçlar orta refüjdeki güller nedeniyle görülmüyor.Yetkililerin daha büyük kazaların önlenmesi için acil önlem alması gerekli.

    Cevapla
Bizi Takip Edin