Bilecik’te “Turna balığı yakalama” yarışması düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Avcılar kulübü işbirliğinde 1. Turna Balığı Yakalama yarışması düzenlendi.

Bilecik Gölpark’ta, düzenlenen yarışma için bir gün önce çeşitli illerden gelen 150 yarışmacı, burada çadır kurarak bir günlük kamp yaptı.

 

Yarışmaya eşi ile geldiğini belirten Önder Özmen, Yarışmaya Bilecik’ten katılıyorum Eşim ile birlikte geldim eşim ile ayrı yerlerde olta atarak şansımızı deneyelim dedik fazla verim alamadık. Belediyemiz avcılar kulübünde böyle bir etkinlik düzenlendi bizde nasibimizi arayalım dedik.” ifadelerini kullandı.

Balıkçılık sportif faaliyet olmasını isteyen Ramazan Yalçın, “Pelitözü Göleti çok küçük olmasına rağmen içinde popilasyonu bol olan bir gölet yılın 12 ayı avlanılabilecek bir gölet. Benim burada avlayan arkadaşlarıma bir ricam var lütfen buradaki balıkçılığı sportif yapsınlar yani kutsal balıkçılığına dönsünler bu popilasyon ölmesin gelelim hergün keyfimizi alalım.” dedi.

 

Yarışmaya geceden gelip çadırda kaldığını söyleyen Hüseyin Eryücel, “Buraya yarışmaya katılmaya geldik gece geldik yattık, temiz havamızı aldık kaşıklarımızı attık nasip olmadı artık bir daha ki sefere” dedi.

 

‘’En Büyük Balık’’ ve ‘’En Çok Balık’’ kategorilerinde 1.Muhammet Ersin 750 TL, 2.Osman Kaya 300 TL ve Olta takımı; 3.cüye de Olta takımı ve ekipmanları hediye edildi.

Bilecik’te “Turna balığı yakalama” yarışması düzenlendi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Nisan 2018, 15:37

    Vay anasını bilecikde deniz mi varmış hangi deniz o yaz geldi yüzmeye gidelim

    Cevapla
Bizi Takip Edin