Bilecik’ten Sağlık Çalışanlarına Alkış Desteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk halkı, korona virüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için balkonlardan alkış kampanyasına katıldı.

Koronavirüsün ülkemizde de tespit edilmesiyle, alınan tedbirlerle büyük bir mücadele başlatıldı. Bu mücadelede en ön safta olanlar ise sağlık çalışanlarımız. Türk halkı da sağlık çalışanlarını unutmadı.

BAKAN KOCA DAVET ETTİ

Gün içinde TBMM’de, koronavirüsle mücadeleye ilişkin bilgilendirme konuşması gerçekleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vekilleri sağlık çalışanları için alkışa davet etmişti.

Koca, akşam saatlerinde ise Twitter üzerinden yaptığı Alkışlayalım! Ne kadar alkışlasak azdır! Bugün saat 14.00’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili sağlık çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’de milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum.” paylaşımla tüm halkı, sağlık çalışanlarını alkışa davet etti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEK

Bakan Koca’nın çağrısına kulak veren Bilecik halkı da saat 21.00’de balkonlara, pencerelere çıktı. Moral ve destek için balkonlara çıkan vatandaşlar, sağlık çalışanlarına alkış tuttu.

ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN ALKIŞLAYALIM!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına verdiği destekten dolayı Türkiye’ye teşekkür ederek, sağlık çalışanlarına minnettarlığın sesininüç gün boyunca aynı saatte tekrar duyulmasını rica etti.

Bilecik’ten Sağlık Çalışanlarına Alkış Desteği
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Keşke evden cikmamamiz gerektiğini patronlarimiza da söyleseniz ?

    Cevapla
Bizi Takip Edin