Binalardaki Fikret Karabıyık Pankartları İlgi Görüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te kent merkezindeki çoğu binada, üzerinde AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Karabıyık’ın resmi ile “Hazırız, kararlıyız” yazan brandaların olması dikkat çekiyor.

31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimleri öncesi partilerin aday adayı başvuruları devam ederken, AK Parti’de ise aday adaylarının başvurularının ardından temayül yoklaması yapıldı ve aday belirleme sürecinin ikinci aşaması olan anket süreci başladı.

Bu kapsamda, temayül yoklamasında ilk sıralarda yer aldığı iddia edilen Aday Adayı Fikret Karabıyık’a, en büyük desteği de yine bilecikli vatandaşlar veriyor.

Partinin çeşitli kademelerinde görev alan, AK Parti’nin önceki dönem İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın üzerinde resminin olduğu ve “Hazırız, Kararlıyız” yazılı pankartları, kent merkezindeki neredeyse tüm binalardan sarkıtılmış durumda.

Vatandaşların pankartları Karabıyık’a destek vermek amacıyla kendi istekleriyle temin ederek astıkları ve onlarca vatandaşın ise pankart asmak için sıra beklediği öğrenildi.

AK Parti’nin Bilecik’teki aday adayları arasından sosyal medyada en çok takipçisi olduğu bilinen Karabıyık’a, vatandaşların yine sosyal medya üzerinden yaptığı destek paylaşımları dikkatlerden kaçmazken, Karabıyık’ın yapılacak anketlerde de en çok oy alacak isim olacağı düşünülüyor.

Diğer yandan, AK Parti’nin Bilecik’teki en güçlü aday adaylarından olan Fikret Karabıyık’ın, 14 Ağustos 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan, 2002 genel seçimlerinde 365 milletvekili çıkartarak iktidara gelen AK Parti’nin, Bilecik gençlik kollarında siyasete başlayarak, sırasıyla Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve son olarak Türkiye’nin en genç il başkanı olarak AK Parti Bilecik İl Başkanlığı gibi teşkilatın her kademesinde görev aldığı da biliniyor.

Ayrıca, aday belirleme sürecinin ikinci aşaması olan anket sürecinde AK Parti Genel Merkezi tarafından seçimi kazanma ihtimali yüksek isimler ile anketler yapılacak ve yapılan anketler, aday isimlerini belirlemede önemli bir gösterge olacak. Anketlerden çıkan sonuçlar, bir rapor halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak ve seçim sonuçlarına bakılarak seçmen profili üzerinden adaylar önerilecek.

Binalardaki Fikret Karabıyık Pankartları İlgi Görüyor
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin