BİR YER BİR NESNE BİR FİİL

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinde; sahne alan ”Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” adlı oyun, beğeniyle izlendi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahne alan ”Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil” adlı oyunu; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, AK Parti Merkezi İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve vatandaşlar izledi.

 

Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’te tiyatro ve sanat adına güzel çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, ”Ben bizlere bu akşam güzel ve anlamlı oyunları dolayısıyla sanatçı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan ve tiyatronun yanında yer alan bütün değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.”MİLLİ HALTERCİMİZ NAİM SÜLEYMANOĞLU’NU RAHMETLE ANIYORUM”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında ayrıca bugün hayatını kaybeden Milli Haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nu da rahmet duygularıyla andıklarını belirterek, ”Bugün Milli Haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle duyduk. Milli sporumuza büyük katkıları olan gönüller şampiyonumuz Süleymanoğlu’na Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.

 

 

”BİLECİK’TE TİYATRO ALANINDA YAPILANLAR İNSANA VERİLEN ÖNEMİN BİR GÖSTERGESİDİR”

Oyun Yönetmeni ve Sanatçı Hakan Bilgin ise yaptığı konuşmada; Bilecik’te tiyatro ve sanat alanında yapılan güzel çalışmaların insana verilen önemin bir göstergesidir ifadelerini kullanarak; ”Öncelikle bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ben yaklaşık 10 yıl önce Bilecik’teydim. Hakikaten belediye başkanları, politikacılar işlerini yaparken, iyi organizatörler ve çalışma arkadaşlarına sahip olmazlarsa halk ile bazen iletişim kurulmayabiliyor. Onun için sizler bu anlamda Bilecik’te yaşayan şanslı insanlarsınız. Bu manada açık ve vizyonu olan bir belediye başkanımız var. Siyasetle ilgilenmeyen birisi olmama rağmen başkanımızın belediye başkanlığını devam ettiğini duyduğumda çok sevindim. Gerçekten bunu siyaset için söylemedim. Çünkü sanat adına çok güzel eserler yapılmış. Bunlar sizlere verilen değerin bir göstergesidir. Ben bu güzel çalışmaların devam etmesini diliyor, teşekkürlerimi sunuyorum”

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmaların ardından sanatçılara teşekkür plaketlerini taktim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİR YER BİR NESNE BİR FİİL
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin