Bisikletleri ile İtalya ve Litvanya’dan geldiler Bilecik’te mola verdiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik, yurt içinden ve yurt dışından gelen bisikletli gruplaraın uğrak yeri olmaya devam ediyor.
İstanbul, Ankara, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Eskişehir gibi metropol şehirlerin kavşak noktasındaki şehir Bilecik, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oluyor.
İtalya ve Litvanya’lı bisikletlilerin olduğu ekipler, dünya turu kapsamında geçtikleri Bilecik’te mola verdi.
Litvanya’lı iki arkadaş, Dovydas Urbonas ve Milda Tamasauskaite, 22 Nisan’da Palanga’Da Baltık Denizi kıyısında başladıkları dünya turu kapsamında ilimizde mola verdi.
  Şu ana kadar Bilecik’e gitmek için 3 bin kilometrelik, yol kat eden ekip, Asya kıtasına kadar yolculak edecekler ve  yaklaşık 20 bin kilometrelik mesafe gitmeyi hedefliyor.
Türkiye’de bisiklet ile gezmekten duydukları memnuniyeti ifade eden bisikletli grup; ”Gezmeyi kesinlikle seviyoruz. Zaten deneyimimizi unutulmaz kılacak çok iyi insanlarla tanıştık. Hepinize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Tarih ve Kültür Şehri Bilecik’in ağırladığı ikinci bisikletli grup ise İtalya’dan gelen Marco Golding oldu.
Her iki bisikletli grubu ağırlayan Bisikletliler Derneği  Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz,  şu ana kadar 17 ülkeden 50. bisikletli heyeti ağırladıklarını kaydetti.
Bilecik Belediyesi işbirliğinde konukları ağırladığını kaydeden Yavuz, gelen turistlerin Bilecik’i gezerek, gittikleri yerlerde ilimizi tanıttıklarını sözlerine ekledi.
Bilecik Temsilcisi Yavuz, Tarih Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çeken bisikletlilere, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantaları taktim etti.
Bisikletleri ile İtalya ve Litvanya’dan geldiler Bilecik’te mola verdiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin