BİYOLOJİK ARAÇLARIN LANSMANI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haşerelere karşı kullanılacak biyolojik araçların tanıtım lansmanı yapıldı.


Bilecik Pelitözü Gölpark’ta yapılan lansmana Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ile diğer ilgililer katıldı.

 
Başkan Yağcı, burada yaptığı konuşmada, medeniyeti devam ettirmek için teknolojik gelişmeleri kullanmak zorundayız dedi.

 


Dünyaya, Amerikaya ve diğer ülkelere de bakıldığında biyolojik olmayan çalışmaların uzun vadede insan sağlığına da belirgin bir oranda zarar verme ihtimalinin olduğunu söyleyen Yağcı, “Onun için Bilecik Belediyesi olarak bu sene daha çok biyolojik yöntemlerle yapılacak bir mücadele yöntemini belirledik aynı zamanda bu mücadelemizde daha etkin, verimli olması için teknolojinin tüm imkanlarını karada, denizde ve havada ne gerekiyorsa teknolojinin de tüm imkanlarını bu noktada kullanmayı öngördük.” dedi.

 
Başkan Yağcı, tahsis edilen araçların GPS sistemi ile hangi alanda ne kadar sıklıkla ne kadar ilaçlama yaptığının takibinin de yapılabileceğini sözlerine ekledi.

 
Konuşmaların ardından Bilecik Belediyesine tahsis edilen doğa dostu ilaçlama yapabilen 2 Biocopter, 2 kişilik Biocycle, 8 tekerlekli amfibik, 4 kamyonet ve Türkiye’de ilk kez Bilecik’te kullanılan ağaç envanter sisteminin tanıtımı yapıldı.

 

BİYOLOJİK ARAÇLARIN LANSMANI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin