BİZDEN BAŞKA PROJESİ OLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YOK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Gölpazarı Teşkilatı ilçede kadınlara yönelik eğlence programı düzenledi.

Gölpazarlıların hınca hınç doldurduğu salonda Gölpazarlılar AK Partiye olan sevgilerini gösterdi. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte kadınlar yerel sanatçılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

“31 MARTTA KAZANAN GÖLPAZARI OLACAK”

Gölpazarı’nın kadınları, kadınlar günün 31 Mart akşamı kutlayacağını çünkü; 31 Mart akşamı bu sefer kazananın Gölpazarı kadınları,Gölpazarı’nın gençleri ve Gölpazarı’nın evlatları olacağını vurgulayan Gölpazarı AK Parti Belediye Başkan Adayı Hayri Suer;. “Gölpazarı ilçe teşkilatımızla gurur duyuyorum. Onlar bu zamana kadar Gölpazarı’mızın gönül belediyeciliğiyle buluşması için çok çalıştılar. Sizler de destek verdiniz. Fakat bu kadar istememize rağmen maalesef bu sonucu alamadık. Bu kadar istememize rağmen bu kadar hak etmemize rağmen AK Partimizin seçimleri kazanamamasının bazı nedenleri var. Ben cani gönülden inanıyorum; her şeyin bir zamanı var, zamanında bir sahibi var. Zamanın sahibi olan Yüce Rabbim, 31 Martta bu gururu sizlere nasip edecektir.” ifadelerini kullandı.

“NEDEN BAŞKA İLÇELERDE OLANLAR GÖLPAZARI’NDA OLMUYOR”

AK Parti’nin 17 yıldır hizmet verdiğini ve 17 yıldır Türkiye’nin ne kadar yükseldiğine, büyüdüğüne dikkat çeken Hayri Suer; “Artık dışa bağımlılıktan kurtulduk, bunların hepsi sizlerin sayesinde oldun. Sizler dimdik durduğunuz için oldu. Türkye nereden nereye geldi? Bilecik ne kadar büyüdü? Görüyorsunuz. AK Belediyecilikle tanışan diğer ilçelerimizinde ne kadar büyüdüğünü görüyoruz. Fakat büyüyemeyen, kalkınamayan bir yer var, maalesef ki burası Gölpazarı. Gölpazarı’nda AK Partiye yetki vermemişiz. Hükumetimiz, özel idaremiz kendine düşen görevi yaptı. Bakanımız Fatih Dönmez doğal gazı getirdi. Bazı yerlerde duyuyoruz diyorlar, çok talihsiz bir açıklama; ‘Gölpazarı’na doğal gazı bakanımız getirmemiş’ söylüyorlar bunları değil mi? Siziler de her yerde diyeceksiniz, bakanımızın hakkını kimseye yedirmeyeceksiniz. Daha müsteşarken bir mücadele verdi. Gölpazarlı hemşehrilerine doğal gazı hediye etti. Böyle gerçekle bağdaşmayan, yalan dolan haberlere kesinlikle itibar etmeyin. Gölpazarı’na doğla gazı getiren Bakanımız Fatih Dönmez’dir. Sayın Bakanımızın başka müjdeleri de var. Bazı projelerimiz var. Şu an Gölpazarı’nda bizden başka projesi olan belediye başkan adayı yok. Biz projelerimizle konuşuyoruz. Göreve geldiğimiz de bu projeleri hayata geçireceğiz. Çünkü arkamızda Bakanımız var. Biz bu yola çıktığımızda şunu demiştik; Gölpazarı’nda değişim vakti’ Bizleri evlerinizde misafir ettiniz ve gördük ki Gölpazarı bu değişimi istiyor. 31 Martta artık değiştirecek. Gölpazarı’nın beklediği, hak ettiği projelerle geliyoruz. Biz daha yaşanabilir bir Gölpazarı için yola çıktık. Neden başka ilçelerde olanlar Gölpazarı’nda olmuyor. Çünkü oralarda AK Parti var. Biz de sizlere söylüyoruz yaparsa AK Parti yapar. Bizim sizlere verdiğimiz sözler boynumuzun borcudur.” diyerek genç nüfusun Gölpazarı’nda iş imkanı olmadığı için ikamet edemediğine vurgu yaptı.

BİZDEN BAŞKA PROJESİ OLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YOK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Mart 2019, 13:01

    gölpzarımı yoksa tüm bilecikmii iktidarın nimetleri nerde bilecik nufus yalova muhalefet patiliydii eee 16 seneden beri bilecikte ne yaptınız demezlermiii bilecik neyse gölpazarıda öyle merak etmeyinnnn yıl 2019 bit tane alıs verişmerkezi yok sinema yok

    Cevapla
Bizi Takip Edin