Bilecik’te Gençlik Haftası’nda bisiklet turu düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Gençlik Haftası ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri kapsamında bisiklet turu gerçekleştirildi.

Bisiklet kullanımının artması ve çevrenin korunması yönünde farkındalığın oluşturulması amacıyla Cumhuriyet Meydanı önünde pedal basmaya başlayan bisikletliler, marşlar eşliğinde belirlenen güzergahta tur attı.

Belediye bünyesinde görevli bisiklet antrenörü Hakan Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Amacımız gençlerimizi spor ve bisiklet kullanmaya yönlendirmek, bisiklet kullanımının artmasına yönelik farkındalık oluşturmaktır.” dedi.Yavuz, Gençlik Haftası kapsamında doğa yürüyüşleri, konser ve benzeri aktiviteler yapılacağını ifade etti.

       

Bilecik’te Gençlik Haftası’nda bisiklet turu düzenlendi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Gençlik için yapacağınız en iyi şey bu şehri gençlerin sosyalleşebileceği modern bir şehir haline getirmektir. Böyle bisiklet turlarıymış bilmem neymiş bunlarla olacak şey değil. Bozüyükde raylı sistem kurulurken Bileciğin gündemine bak. Bisiklet turu. Gençlerin bu şehirde gidebileceği bir tane doğru düzgün bir sinema bile yok, alışveriş yapabilecekleri zaman geçirebilecekleri bir tane AVM yok, yayalaştırılmış modern bir çarşısı yok, ulaşım sistemi desen çağın gerisinde.

    Cevapla
  2. Ya arkadaş dönüyolar dolaşıyolar iki de bir bisiklet turu düzenliyolar. Gençlik sizden bunu beklemiyor, Bu şehrin gençliği sosyalleşmek için Eskişehire Bursaya gitmekten kurtulmak istiyor. Şehri güzelleştirin, modernleştirin. İmkanlarını arttırın. Yerel seçimlerden beri oraya park yapıcaz buraya park yapıcaz, kreş yapıcaz, bisiklet turu düzenliyoruz. Napsın gençler bu şehirde. Bu şehrin imkanları arttırılamadığı için gençlerin çoğu haftasonları ya Eskişehirde ya Bursada. Bu tür etkinlikler yerine kalıcı ve modern projelere zaman harcansın.

    Cevapla
Bizi Takip Edin