Bölge finallerinde Bilecik’i temsil edecekler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası organizasyonunda Şampiyon olan 1308 Osmaneli Belediyespor, 15 mart tarihinde başlayacak olan bölge finallerinde Bilecik’i temsil edecek.

Toplamda 8 kulübün katıldığı turnuvada tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan 1308 Osmaneli Belediyespor, 15 mart tarihinde başlayacak olan bölge finallerinde Bilecik’i temsil edecek.

Antrenörler Mete Aktemur ve Muhammet Bal ile sporcuları, yönetim ekibini ve sporcu ailelerine teşekkür eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Günlük değil kalıcı başarılar için sağlam altyapımızla gurur duyuyoruz.” dedi.

Hiç bir başarının tesadüf olmadığının altını çizen Başkan Şahin, “1308 Osmaneli Belediye Spor tesisleri, değerli hocaları ve milli eğitim ve Gençlik Spor destekli büyük sporcu potansiyeli ile sporda da örnek bir projeyi sporumuza kazandırdı. Spordaki hedeflerimize her branştaki alt yapımızla ulaşıyoruz. Hiç bir başarımız tesadüf değil. Okullar arası Futsal turnuvasında birincilik sonrası bu organizasyonda da şampiyon olmamız uzun ve planlı çalışmanın sonucu. Karate, Teakwondo, Güreş, Tenis, Geleneksel Türk Sporları, Atletizm gibi 18 branşta büyük başarılara imza atıyoruz. Artık Osmaneli üst liglere, büyük kulüplere ve milli takımlarımıza sporcu kazandırmaya devam ediyor. Bugün şampiyon olan çocuklarımızı ve değerli hocalarını, ailelerini, yöneticilerini ve büyük taraftarımızı bir kez daha kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bölge finallerinde Bilecik’i temsil edecekler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin