BÖLGE MÜDÜRÜ GÜZEL: “YENİŞEHİR YOLUNU YIL SONUNDA BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Bilal Şentürk başkanlığına gerçekleşirken, Bölge Müdürleri yapılan ve devam etmekte olan projeler hakkında detaylı bilgilendirme gerçekleştirdi.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılan Bölge Müdürü Ömer Güzel, geçtiğimiz aylarda yeniden ihale edile edilen Bilecik-Yenişehir yoluyla ilgili son durum hakkında bilgiler verdi. Ömer Güzel, yer tesliminin yapıldığını ve müteahhidin çalışmalara başladığını ifade ederek, “Bu yolu yıl sonunda bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Vali Bilal Şentürk ise Yenişehir yolunun bir an evvel bitirilmesi gerektiğini ve Yenişehir yolunun Bilecik için artık bir kader meselesi olduğunu söyledi.

BÖLGE MÜDÜRÜ GÜZEL: “YENİŞEHİR YOLUNU YIL SONUNDA BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. AKP erde olsa geçde olsa yapar.CHP heykelden başka ne yapar.

    Cevapla
    • Bursa Belediyeside akp li. işe çomak sokanlar Bursalılar. Madem Akp yapar diyorsunuz önce Bursa`yı ikna edin yolun bitmesi için. Kendi kendinize debelenip duruyorsunuz. Sonra chp vs diyorsunuz mesele parti meselesi değil. Hâla anlamadıysanız ne diyelim ki. :)

      Cevapla
    • Gördük eri geçi… Ulusal medyada bile alay konusu oldu bu yol. Heykel diyorsunda sen heykel için Melihin dinazorlarına bi bak sora heykelden bahset .

      Cevapla
      • Kardeşim 2002 den önce ya uzayda yaşıyordun.Ya sokak aralarında cilye oynuyordun.Bu Türkiyenin 2002 den önceki halini bilmiyorsun.

        Cevapla
  2. DSADAS

    Cevapla
  3. Masalla masalla

    Cevapla
  4. Bu yolun yapilmasina engel olanlarin yazin.

    Cevapla
  5. CHP liler yol yapılamıyor diye yaygara yapıyorlar.Kendileri ne yapmış onun cevabını versinler.

    Cevapla
  6. Yeter gali, yapçaksanız yapın, kamyonculuktan vazgeçcez, Taksiciliğe başlaycaz. Kar yağışında ilk kapanan yol, bu kadar eziyet yaşanan hangi yol kaldı Memlekette. Marmaranın güney doğusunda yaşayınca Duble Yollar, 1 -2 yılda nasıl bitiyor, diye merak ediyor İNSAN.

    Cevapla
Bizi Takip Edin