Bozüyük Belediye Başkanı Bakıcı, TBMM Başkan Vekili Tüzün’e “bizler laf değil iş üretiyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı sosyal medya üzerinden TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün’e “hiç bir mahalle iftarında aynı sofraya oturmayan Vekil Tüzün’ün bu durumu bilmemesini normal karşılıyorum” diyerek açıklamalarda bulundu.

 

İşte Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcının sosyal medya üzerinden yaptığı o paylaşım,

 

Değerli Hemşehrilerim ;

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün 06.06.2018 Çarşamba Günü bir programda yaptığı konuşmaya istinaden kendisinin gerçeği yansıtmayan iddialarına açıklama yapma gereksinimi duydum.
Milletvekili Tüzün’ün vatandaşlarımıza hitaben kendi deyimiyle “Ak Parti’li Belediye Başkanları sizlerin ödediği emlak, su parasıyla, sizlerin bütçesini oluşturduğu parayla iftar verip siyasi propaganda yapıyor.” cümlesine istinaden ilçemizde düzenlenen mahalle iftarları ve iftar çadırımızda bu yıl toplamda 59.000 kişilik yemek verilmekte olup bu yemeklerin ücreti ilçemiz fabrikaları, sanayi kuruluşları ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından karşılanmaktadır. Yani BELEDİYEMİZ KASASINDAN, VATANDAŞLARIMIZIN ÖDEDİĞİ EMLAK VE SU PARASINDAN 1 TL PARA HARCANMAMIŞTIR. Belediyemizde bu sistem 4 yıldır yürütülmekte olup mahalle iftarlarımızın sonuncusunda ve yerel basında sponsorlarımızın isimleri tek tek okunarak şahsım tarafından teşekkür edilmektedir. Görev aldığı süre boyunca hemşehrilerimle hiç bir mahalle iftarında aynı sofraya oturmayan Vekil Tüzün’ün bu durumu bilmemesini normal karşılıyorum.
Ayrıca yine Milletvekili Tüzün’ün kendi deyimiyle “bir önceki seçimde beni burada 1.seçerek onurlandırdınız” cümlesinin gerçeği yansıtmadığını belirterek hem 7 Haziran hem de 1 Kasım 2015 Seçimlerinin resmî sonuçlarına göre Bozüyük’te vatandaşlarımızın takdirinin 1. Sırada Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir olduğunu kamuoyunun bilgisine sunuyorum.
Yukarıdaki açıklamalarımdan da anlaşılacağı gibi Ak Parti Kadroları olarak bizler laf değil iş üretiyoruz.
Tüm vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bozüyük Belediye Başkanı Bakıcı, TBMM Başkan Vekili Tüzün’e “bizler laf değil iş üretiyoruz”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. başkanım bunların yaptıgı ne biliyormusunuz çamur at izi kalsın işleri güçleri devleti karalamak vaatleri devleti yok etmek sarayı yıkmak bütün hizmetleri durdurmak devletin uçaklarını satmak hizmet olarak neyiniz var desek hiç bir cevapları yokkkkk gördük biz şehidimizin acını yaşaken taziyeden hemen sonra bilecikten şerefli askerimizin komutanlarımızın apoletlerini sökmekle devlete hesab sormakla tehdide başladılraki bunlara devöeti teslim etsek vay halimize bizleri 30 yıl geriye götürecekleri aşikardır VE DAHİ SEÇİMLERDEN SONRA DEVLET OLARAK BU CHPKKDAN VE İNCEDEN BUNUN HESABI SORULMALIDIR HEMMM PKKYA ÖZGÜRLÜK DEYECEKSİNİZ SONRA ŞEHİTİME TAZİYEYE GELECEKSİNİZ SİZİN HİÇ Mİ UTANMANIZ ARLANMANIZ YOKK HADFİ HODRİ MEYDAN SIKIYOSA DEVLETİN ŞEREFLİ KOMUTANIN APOLETLERİNİ SÖKÜN HALK OLARAK NASIL BİR 15 TEMMUZ DARBESİNİDE CHPYE YAPIYORUZ GÖRÜN İZLEYİN HİÇ BİR GÜÇ BİRKİMSE ASKERİME SÖZ SÖYLEYEMEZ NE HADLERİNE

    Cevapla
  2. Kılavuzu karga olanın burnu B……. kurtulmaz keMAL’i al gel bakalım muharreme vur gel bakalım muharrem al keMAL A VUR BUNLARI AL yaşar a vur

    Cevapla
  3. ARKADAŞLAR BU TARZ YEMEK,KONSER,ETKİNLİK VB. ŞEYLER İL VEYA İLÇE İŞ ADAMLARINDAN ALINIP BELEDİYE FAALİYETİ OLARAK İŞLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.BOZÜYÜKTE GÖREV YAPTIĞIM YILLARDA ÇALIŞTIĞIM İŞ YERİNDEN BELLİ MİKTARDA PARAYI BELEDİYE TALEP ETMİŞTİR FİRMAMIZDA KONSER HARCAMASI OLARAK VERMİŞTİR.

    Cevapla