BOZÜYÜK’TE CANSUYU 550 TL, KIŞ DESTEĞİ 550 TL OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2023 mali yılı içerisinde CANSUYU Projesi kapsamında ödenecek olan aylık yardım miktarının 550,00 TL olması ve beş ay boyunca kış desteği adı altında yapılacak olan sosyal destek yardım miktarının da 550,00 TL olması oy birliği ile kabul edildi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 11 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinden; 2023 Yılı Performans Programının görüşülmesi, 2023 Yılı Belediye Gelirleri tarifesinin görüşülmesi, 2023 Yılı Belediye Gider Bütçesinin görüşülmesi, 2023 Yılı Belediye Gelir Bütçesinin görüşülmesi ve 2023 Yılı Bütçe Kararnamesinin görüşülmesi konuları oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi. Ardından çeşitli harcama kalemlerinden İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne bütçe aktarımı konusu oy çokluğu ile kabul edilirken Çarşı Mahalle 836 ada 7 parselin, Okan Doğan’a satışı talebinin reddi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 8. maddesinde yer alan Yeni Mahalle 444 ada 6 parselin Bilecik İl Özel İdaresine bedelsiz devri talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca Çarşı Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih Uçaş ve bölgede yaşayan 26 vatandaşın dilekçelerine istinaden Ilgınlı Caddelerinin isminin Bahçelievler Caddeleri olarak değiştirilmesi talebi de oy birliği ile İmar Komisyonu’na sevk edildi. Toplantıda son olarak Ekim ayı meclis toplantısında Belediye Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen; “Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanarak yürürlüğe giren “T.C. Bilecik İli Bozüyük Belediyesi Nakdi Yardım Uygulama Yönetmeliği (CANSUYU)” kapsamında müracaat eden ve yapılan değerlendirme sonucu yardım yapılmasına karar verilen kişilere 2023 mali yılı içerisinde ödenecek olan aylık yardım miktarının 550,00 TL olarak belirlenmesine ve 2023 Ocak ayından geçerli olması konusu ve “Belediyeden yakacak, eğitim, kırtasiye, giyim kuşam ve gıda gibi yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahipleri ile cansuyu projesinden yararlananlar dâhil olmak üzere tümüne bir nebze katkı sağlamak amacıyla Aralık/2022 ayından başlayarak Nisan/2023 ayı dahil olmak üzere beş ay boyunca kış desteği adı altında sosyal destek yardım yapılmasına ve yapılacak olan sosyal destek yardım miktarının 550,00 TL olmasına ve sosyal destek kartı ile yapılması” konusu oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının sonunda Başkan Bakkalcıoğlu, muhtarlarla görüşerek istek ve taleplerini dinledi. Muhtarlar talepleri doğrultusunda mahallelerine yapılan çalışmalar için Başkan Bakkalcıoğlu’na teşekkür ederken yeni taleplerini ve sorunlarını ilettiler.

BOZÜYÜK’TE CANSUYU 550 TL, KIŞ DESTEĞİ 550 TL OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 damacana su da 28 TL oldu

    Cevapla
Bizi Takip Edin