BOZÜYÜK’TEN HALEP’E YARDIM ELİ

featured
????????????????????????????????????
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’de devam eden ve binlerce masum sivilin yaşamını yitirmesine neden olan iç savaş devam ederken, Halep’e bir yardım elide Bozüyük’ten uzanıyor.

 

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, oldukça kötü şartlarda ve her gün ölüm ile burun buruna yaşayan Halep’e yardım için düğmeye bastı. Bozüyük Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği arasında imzalanan protokolde Bozüyük’ten gidecek yardımlar sayesinde Halep’teki yaşam standartlarının yükseltilmesi ve yardıma muhtaç olan herkese yardım götürülmesi hedefleniyor.

 

 

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “ Halep’te yaşanan tam anlamıyla bir insanlık dramı. Oradaki kardeşlerimizin durumu bizleri oldukça üzerken, bu duruma kayıtsız kalmak imkânsız. Bizler geniş coğrafyalarda hüküm sürmüş bir imparatorluğun mirasçıları olarak geçmişte aynı ülke çatısı altında yaşadığımız insanlara yardım elimizi uzatmak zorundayız. Bozüyük Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği olarak imzaladığımız protokol ile birlikte oralarda yardım bekleyen insanlara elimizden gelen her hususta yardım götüreceğiz” dedi.   İmzalanan protokolün ardından Bilecik İHH Derneği Başkanı Şemsettin YILDIRIM ve Milli Eğitim Müdürü Halis ÇELİK ile birlikte yardımlar konusunda izlenecek yol ve yardımların bölgeye ulaştırılması konuları görüşüldü. Konu ile ilgili olarak Bozüyük Belediyesi’nin önderlik yaparak, taşın altına elini koymasından dolayı Belediye Başkanı BAKICI’ya teşekkür eden YILDIRIM; “ Tarihimiz ve geçmişimiz bizleri Halep’e çağırıyor” dedi.

 

 

Yardım kampanyası kapsamında kuru bakliyat, un, bebek bezi ve battaniye toplanırken kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar yardımlarını Yeni Mahalle Konağı, Tekke Mahalle Konağı, Yediler Mahalle Konağı, Yenidoğan Mahalle Konağı, Çarşı Mahalle Konağı, Metristepe Kültür Merkezi ve Rafsalı Sokak Numara 2’deki (Saray Kuruyemiş üstü) İHH irtibat bürosuna teslim edebilirler. Yapılacak nakdi yardımlar ise dernek irtibat bürosuna makbuz karşılığında verilebileceği gibi Kuveyt Türk Bilecik Şubesi, Bilecik İHH Hesap numarası 10054344-3 IBAN no: TR140020500001005434400003 numaralı hesaba yatırılabilir.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
BOZÜYÜK’TEN HALEP’E YARDIM ELİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin