BRAVO SANA ELİF!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 2016 Yılı Faaliyet Programında yer alan 19-20 Mart 2016 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında işitme engelli sporcumuz engelimizin bize engel olmadığını bir kez daha göstermiştir.

bilecik haberleri

   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Mesut Düş ile çalışmalarına ara vermeden devam eden 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Sporcusu Elif Öner 57 kilo’da Büyük Bayanlar Kategorisinde Türkiye 2’ncisi olarak Bilecik’e madalya ile dönmüştür.

   Başarılı Taekwondocu aldığı derece ile 18 Temmuz 2016 tarihinde Samsun’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda İlimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

   Başarılı sporcuyu, makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız, başarılarından dolayı sporcu Elif Öner’i ve antrenör Mesur Düş’ü tebrik etti. 

  Taekwondo branşında iddialı olduğunu bir kez daha gösteren sporcu Elif Öner’in üst üste gelen başarılarının gurur verici olduğunu belirten İl Müdürü Aslan Yıldız, ‘‘Elif’i başarısından dolayı tebrik ediyorum tüm engelli çocuklarımıza azmiyle aldığı başarısıyla örnek olmuştur. Engelli çocuklarımıza imkan verildiği takdirde neler yapabileceklerini bir kez daha görmüş olduk. Eğitim ve disiplin sporu olan taekwondo sosyalleşme ve öz güven anlamında sporcularımıza bir çok kazanç sağlamaktadır. Başarılı sporcumuz Elif Öner’i tebrik ediyor, İlimizi temsil edeceği Dünya Şampiyonasında başarılar diliyorum’’dedi.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

BRAVO SANA ELİF!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin