BŞEÜ’sinde Fırat Yılmaz Çakıroğlu Adına Çınar Ağacı Dikildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı 20 Şubat 2015 Tarihinde Pkklı Teröristler tarafindan Şehit Edilen Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde ve Bilecik Merkezde anma programları düzenledi.

Programa İl Başkanı M. Fatih Yaşar İl Yönetimi ile birlikte Katilim sağladı.

 

İlk olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gülümbe yerleşkesinde Ülkü Ocakları İl Başkanı M.Fatih Yaşar’ında katılımı ile üniversite teşkilatıyla birlikte resim sergisi gezildi.

Devamında Çakıroğlu’nun hayatının anlatıldığı program, Fen Edebiyat Fakültesi Kantininde Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına çınar ağacı dikimi ile üniversite anma programı sona erdi.
İl merkezinde Devam eden programda Serif paşa camiinde çakıroğlu icin mevlit okutulmasinin ardindan Bilecik ülku ocaklari il binasinda cakiroglunun resimleri sergilendi.

 

Ülkü Ocakları İl Başkanı M.Fatih Yaşar,, ”Üniversitede ihanete geçit vermeyen 20.02.2015 tarihinde şehadet şerbetini içen ölümlü bedeniyle ölümsüz bir davayı yaşatan ülkücü şehitler kervanının son yolcusu şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu için üniversite teşkilatımızın yapmış olduğu anma programında bir araya geldik. Bu güzel ahde vefa örneğini gösteren yiğitlik abidesi Fırat yüzlü üniversite teşkilatımızın asil bozkurtlarını can-ı gönülden kutluyorum.” ifadesinde bulundu

BŞEÜ’sinde Fırat Yılmaz Çakıroğlu Adına Çınar Ağacı Dikildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 24 Şubat 2018, 00:30

    Sahtekar düzenin Yiğit Evlatları , Yaşasın ÜLKÜ OCAKLARI

    Cevapla