BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ!!!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Hürriyet mahallesinde bir evin bahçesinde bulunan ve yaklaşık 45 günlük olan 4 yavru kurt köpeği, bir anda kayboldu.

caniler-1

 

Fabrikada çalışan köpeklerin sahibi Süleyman Can Orhan, iş çıkışı saat 17:00’den 20:30’a kadar kaybolan köpeklerini aradı ama bulamadı. Çarşıya indi saat 22:00 sularında evine geldiğinde kapısının önünde bir yavru köpeğin başının kesik vaziyette yerde yattığını gördü. Gördüğü manzara karşısında çıldıran Süleyman Can Orhan, diğer kayıp köpeklerini  bulmak için  gece geç saatlere kadar tüm mahalleyi gezdi fakat bulamadı.Ertesi gün aramaya devam etti ve 2 köpeğini canlı bulabildi fakat 1 yavru kurt köpeği ise halen kayıptı.

 

Olay karşında şok geçiren büyük üzüntü yaşayan Süleyman Can Orhan, böyle bir  caniliğin kimsenin yaptığına inanmak istemediğini söyledi ve durumu Bilecik Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Sühendan Senger’e iletti.

 

45 günlük yavru kurt köpeğinin başını kesen kişilerin bulunması için çalışma başlatılırken, henüz kayıp yavru köpek bulunamadı. Kendisinin bunu yapacak bir düşmanı olduğuna inanmadığını belirten köpeklerin sahibi Süleyman Can Orhan, köpeğinin başını kesip evin önüne bırakan kişi yada kişilerin bulunması için Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

 

Öte yandan konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Bilecik Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Sühendan Senger, “Bilecik böyle vicdansızları bünyesinde barındırmaz görenlerin ve bilgi sahibi olanların bize dönmesini istiyorum mutlaka cezanlandırılmalı” ifadelerini kullandı.

caniler-1 caniler-2 caniler-3

BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ!!!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 10 Kasım 2016, 16:22

    Hayvana boyle yapan birisi insana ne yapmazzz yaziklar olsun bunu yapan insan olmaz köpekten ne isterler boylesini Allaha havale ediceksiniz cezasini allah versin

    Cevapla
  2. İşte bunlar hep iman ekskliğinden. Allah senin belanı versin

    Cevapla
  3. 12 Kasım 2016, 06:35

    Benimde evimin önünden biri siyah 18aylık uc tanede3 aylık tırıer cins köpeklerimi caldılar Beşiktaş mah den Bu hayvan katilerinin ve hırsızların Allah belasını versin

    Cevapla
Bizi Takip Edin