BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SENFONİ ORKESTRASI BİLECİK’E GELİYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri 26 Ekim Çarşamba günü Bilecik halkı ile buluşuyor.

Özel gün ve bayram kutlamaları ile adından söz ettiren Bilecik Belediyesi, etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı onuruna düzenlenecek Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Şehir Tiyatroları’nın katılımı ile 26 Ekim Çarşamba günü, saat 20.00’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek. Orkestra şefliğini Ender Sakpınar’ın yaptığı ve rejisörlüğünü ise Murat Atak’ın üstlendiği bu anlamlı konserin fiyatları tam 25TL, öğrenci 15TL ve balkon 10TL olarak açıklandı. Biletlerin satışı ise Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinden yapılıyor.

BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI: “KONSERE TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ!”

Milli bayramların Bilecik’te daha coşkulu kutlandığını belirten Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Halkımızın özel gün ve bayramlara gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Bu ilgi ve alaka bizleri her sene daha iyisini yapmaya ve çıtayı yükseltmeye teşvik ediyor. Bayramlar Bilecik’te her zaman farklı coşku ve sevinçle kutlanmıştır. Bu sene de böyle olacağından eminim. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birlikte yaşamak için tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SENFONİ ORKESTRASI BİLECİK’E GELİYOR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin