ÇALIŞMALAR İNCELENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Ay ve Abdullah Tetik, şehrimizin birçok noktasında devam eden çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.


Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki çevre düzenlemelerinin son durumunu yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Abdullah Tetik, alanda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgi aldı.

 

 

ÇOCUKLARIMIZA 23 NİSAN HEDİYESİ

 

İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak hazırlanan Milli Egemenlik Parkı ve Kapalı Oyun Alanını inceleyen Başkan Yardımcıları, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

ÜNİVERSİTE YERLEŞKESİNDE YENİ ÖĞRENCİ OTAĞI

Fen İşleri Müdürü Bener Yanar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yardımcıları, gerçekleştirilen incelemelerde belediyemiz tarafından üniversite yerleşkesine kazandırılacak olan yeni Öğrenci Otağı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

Öğrencilerin sosyal ve kültürel alandaki birçok ihtiyacına cevap verecek Öğrenci Otağının kısa sürede tamamlanarak, öğrencilerin hizmetine sunulacağı bilgisi verildi.
İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandıracağımız Bilecik Belediyesi Osmanlı Hamamı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcıları, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi 6 K Duraklarını da kontrol eden Başkan Yardımcıları Abdullah Ay ve Abdullah Tetik, Bilecik Belediyesi Ek Hizmet Binasındaki çalışmaları inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir