CEMAL PAŞAOĞLU TÜRKİYE 2.Sİ OLDU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Enduro Şampiyonası, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki 1’inci ayak yarışlarıyla başladı. Bodrum’un Çamarası Mahallesi’nde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada 7 farklı kategoride çeşitli illerden 138 sporcu, 39 kilometrelik parkurda mücadele ederken, yarışmaya Bilecik’ten katılan Cemal Paşaoğlu Türkiye 2.si oldu.

 

Yarışçıların zorlu parkurlarda mücadele ettiği şampiyonaya Bilecik’ten Burak Eruğurlu, Ali baydaş ve Cemal Paşaoğlu katıldı.

 

Bodrum Motosiklet Kulübü’nün düzenlediği ve “Yeni Parkur, Yeni Heyecan” sloganıyla gerçekleştirilen yarışlarda, sporcular Enduro ve Ekstrem etaplarda 3 tur boyunca toplamda 105 kilometre hem rakipleriyle hem de doğayla mücadele ettiler.

 

“ARAMIZDA PARA TOPLAYARAK EN FAZLA 4 YARIŞA KATILABİLİYORUZ”

Gerçekleşen yarışmaya Bilecik’ten katılan ve Türkiye 2.si olan Cemal Paşaoğlu, Bilecik ekibi olarak Türkiye genelinde yapılan Enduro yarışlarına Bilecik’ten 3 kişi katıldıklarını ve kendisinin Türkiye 2.si olduğunu hatırlatarak, “1 yıldır ekip olarak her hafta sonu antrenman yaptık. Maalesef bir kulübümüz olmadığından kendi aramızda para toplayarak en fazla 4 yarışa katılabiliyoruz. Amacımız spor olsun gençleri doğa koşullarında motor kullanmasını öğretmek.” ifadelerini kullandı.

 

 

CEMAL PAŞAOĞLU TÜRKİYE 2.Sİ OLDU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 3 Mayıs 2017, 13:49

    Paşa Garaj ailesi olarak Bizlere dualarını eksik etmeyen herkesden Allah razı olsun.
    Onümüzdeki yarışlarda Bilecik i iyi bir şekilde temsil etmek isteriz. İlkay DENİZ Allah senden razı olsun bize sahip çıktın.

    Cevapla
  2. 3 Mayıs 2017, 15:32

    yürüü be cemal seni bilen zaten biliyor ali baydaş acemi onuda biliyoruz ama sizin içinizdeki en iyi çocuk ümitti ona yazık oldu başarılarının devamını dilerim
    Artık Belki Birileri Çıkar Elinizden Tutar !!

    Cevapla
  3. 3 Mayıs 2017, 15:44

    Paşa Garaj ailesi olarak çok gururlandık çok teşekkür ederiz. Türkiye genelinde tüm enduro sever yarışçılar katılıyor ve Bilecik’imizden 2. Çıkarıyoruz. Bu çok ciddi bir başarı gerçekten.

    Cevapla
  4. Bilecik adını duyurmaniz gurur verici

    Cevapla
  5. 3 Mayıs 2017, 18:54

    Helal olsun abı zaten senden boyle bır sey beklıyorduk bıdhakıne allh daha ıyı yerlere gelmeye nasıp etsın tebrıkler.. alper auto garage aılesı olarak basarıların devamını beklıyoruz saygılar..

    Cevapla
  6. 3 Mayıs 2017, 20:46

    Başarılarınızın devamını dilerim kalbimiz dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun

    Cevapla
  7. Tebrikler cemal paşa oğlu başarılarının devamını dilerim

    Cevapla
  8. Motor yarışlarına büyüklerimizin desteklerini bekliyoruz türkiyede sadece futbol yok

    Cevapla
  9. Helal olsun cemal kardesime turkiye capinda onca kisinin arasindan 2 nci gelmen gayet buyuk bir basari senin gibi sporcu kardeslerimize destek verilmeli basarilarinin devamini diliyorum dualarimiz sizinle

    Cevapla
Bizi Takip Edin