Ceneviz Gıda Osmaneli’nde yatırıma başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de gıda sektöründe doğal renklendirici üretiminde bulunan Ceneviz Gıda Sanayi, Osmaneli’nde yatırıma başlamak üzere müracaatını yaptı.

Şirket yöneticilerine yatırım için teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Münür Şahin, Ceneviz Gıda Sanayi’nin Osmaneli’nde aldığı arsada yatırıma başlamak üzere Belediyeye resmi müracaatını yaptıklarını söyledi.

Yapılacak yatırım la ilgili bilgi veren şirket yöneticileri ise, doğal renklendiriciler, aroma ve sos portföyü sayesinde bilinçli tüketicilerin sağlıklı besin tüketme arayışlarına çözümler ürettiklerini belirterek, “Firmamız 2009 yılından bu güne, gıda renklendiricilerinde kaliteli ürün yelpazesi sayesinde Türkiye’de üretim odaklı bir anlayışı ilke edinmiştir. Müşteri talepleri doğrultusunda istenilen renkler için, kendi laboratuvarımızda özel uygulamalar ile Avrupa şartlarına uygun ürünler geliştirmektedir. Ceneviz Ar-Ge ekibimiz yeni renk kaynakları bulmak , mevcut renklerin PH stabilitesini, geliştirmek ve ürünlerin çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilmesi amacıyla çalışmalar yürütmektedir. Yüksek ve kaliteli renk çözümlerimiz dünyanın önde gelen gıda firmaları tarafından kullanılmaktadır.” ifadelerine yer verdiler.

 

Ceneviz Gıda Osmaneli’nde yatırıma başlıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin