CENGİZ KURTOĞLU BİLECİKLİLERİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Vezirhan’da dolu dolu etkinliklere kutlandı.

Zafer Programı  Saat:16:30′ da Köprülü Mehmet Paşa Camiinde okunan Mevlüt ile başladı.Saat 17:30 ‘da yemek ikramının ardından, Mehteran eşliğinde 15 Temmuz Demokrasi meydanına kortej yürüyüşü gerçekleşti.

Kortej yürüyüşünün ardından meydanda programın toplu açılış töreni yapıldı.

Açılış töreninin ardından ‘Henna Dance’ Performans gösterisi sahne aldı.

Gösterinin ardından sahneyi alan Bilge Nihan ve Reyes Orkestrası Vezirhan’lıları coşturdu. Sanatçı’nın seslendirdiği hareketli parçalarla vatandaşlar adeta kurtlarını döktü.

Fantezi müziğinin efsane sanatçısı Cengiz Kurtoğlu sahneye belli bir kuşağın hatıralarında iz bıraktığı “Liselim” şarkısıyla çıktı.  Belediye Başkanı Hüseyin Ocak’a teşekkür ederek, dostluklarının daim olmasını söyleyen Kurtoğlu Vezirhan’da gördüğü ilgi ve alakadan memnun olduğunu belirtti.

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak sahneye gelerek Sanatçı Cengiz Kurtoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim etti ve “Cengiz abi iyiki varsın” dedi.

Konsere Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, TSO Başkan yardımcısı Yüksel Gökçedağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Diğer yandan konser alanında Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik tedbirleri aldığı da kaydedildi.

         

CENGİZ KURTOĞLU BİLECİKLİLERİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir