Çetin Kaya başvurusunu yaptı: “Bizleri bekleyen zor bir süreç, Ateşten gömlek…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Belediye Meclis üyesi Çetin Kaya Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Konak Kafe&Restaurant’ta buluşarak parti binasına toplu halde yürüyüş yapan Kaya ve burada partililer tarafından karşılandı.

İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Serkan Yıldırım ;”buradan da görülüyor ki, AK Belediyeciliği özlemişiz” diyerek sözlerine başladı.

Başkan Yıldırım; “Herkes AK Belediyeciliği özlemiş gibi görünüyor. Her aday adayımız böyle kalabalık şekilde geliyor ama Çetin arkadaşımız Pazar günü olmasından dolayı farklı bir kalabalık ile geldi. İnşallah sizlerin desteği ile omuz omuza vererek 2023’e olduğu gibi 2024′ te de hep birlikte kazanacağız İnşallah. Geçtiğimiz hafta aday adaylık süreci başladı.Allah nasip ederse Çarşamba günü sona erecek ve önümüzdeki hafta Pazar günü temayül yoklamalarını belirlemiş olacağız. Sonrasında yapılacak anketler sonucu genel merkezimize iletip adaylarımızla birlikte yola çıkacağız.” dedi.

Sonrasında açıklama yapan Belediye Başkan Aday adayı Çetin Kaya;” çok heyecanlıyım beni maruz görün.Bu şehrin sorunlarını biliyoruz, bunun çözümünü de biliyoruz.” diyerek sözlerine şu ifadelerele devam etti.

“Katılanları selmalayarak sözlerine başlayan Kaya; “Ben teşkilatın çeşitli kademelerinde görev aldıkdan sonra 2019 seçimlerinde sizlerin desteği ile AK Parti’den Belediye Meclis üyesi olarak seçildim. Gelinen 5 yıllık sürecin 3 yılında arkadaşlarım ile beraber çok ciddi mücedele verdik, vermek durumunda kaldık. Ne kadar sıkıntılı dönemlerden geçsek de bu güne kadar geldi. 3 Yıllık grup başkanlığı vekilliğinden sonra üzerimize aldığımız görevin vizyonuyla şehrimize aldığımız her bir ne eksik var ise giderilmesi için elimizden geleni yaptık ama maalesef AK Belediyeciğiliği olmadığı için şehrimizde çok eksiklikler var.

“ATEŞTEN GÖMLEK”

Biz bu eksikliklerin tamamını biliyoruz ve tamamının çözümünü de biliyoruz. Bu neden ile verdiğimiz mücadelenin sonrasında da Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurma ihtiyacı duydum ben de. Bu ateşten gömleği diyeyim çünkü önümüzde bizleri bekleyen zor bir görev var. Şehirdeki eksiklikleri gidermek için olmazsa olmaz bir ekip ile önümüzdeki süreçte Belediyeyi aldıktan sonra şehrin bütün ihtiyaçlarını biliyoruz ve en güzel şekilde gidereceğiz.”

Diğer yandan Kaya’nın açıklamasına Partililerin yanısıra, Kaya’nın ailesi, Sinoplular, Maden sektörü temsilcileri ve yakınları katıldı.

Program fotoğraf çekinilmesi ile son buldu.

                         

Çetin Kaya başvurusunu yaptı: “Bizleri bekleyen zor bir süreç, Ateşten gömlek…”
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin