CHP ADAYI SEMİH ŞAHİN GÖREVE GELİRSE İŞÇİLERİN MAAŞINI DÜŞÜRECEK Mİ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, göreve geldiğinde işçi maaşlarını azaltacak mı?

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Can’ın başarılı çalışmalarına karşı yanlış ve haksız eleştiriler yapmaya devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Semih Şahin’den ilginç ve eksik bilgi içeren açıklamalar geliyor.

 

Bilecik’te gerçekleştirilen miting programında konuşan CHP Adayı Semih Şahin, Bilecik Belediye Başkanı olarak göreve geldiğinde işçilerin maaşını 2 bin 200 TL yapacağı şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Oysaki hali hazırda Bilecik Belediyesi tarafından işçilere verilen maaşların sosyal haklar ve diğer ücretlerle birlikte en az 2 bin 400 TL civarında olduğu hatta bazı işçilerin 3 bin TL’ye yakın maaş aldığı bilgisi varken, Semih Şahin’in yaptığı ifadeleri araştırmadan ve bilgi sahibi olmadan konuştuğu şeklinde yorumlandı.

Haberci olarak yaptığımız araştırmalara göre ve belediye meclisi kayıtlarında da olduğu üzere 15 yıl önce görevi CHP’li belediyeden alan AK Parti’nin o dönem 28 milyonluk borcu olan bir belediyeyi devraldığı ve Şişli Belediyesi örneğinde olduğu gibi o zamanki Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından işçilerin maaşının dahi verilemediği bir bütçenin varlığı da Bileciklinin malumu bir konu.

 

Semih Şahin’in yapmış olduğu bu yöndeki yanlış bilgi içeren açıklamalar; Partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da kimi zaman eline verilen yanlış bilgilerle kamuoyuna açıklamalarda bulunduğu şeklindeki haberleri akıllara getirdi.

CHP ADAYI SEMİH ŞAHİN GÖREVE GELİRSE İŞÇİLERİN MAAŞINI DÜŞÜRECEK Mİ?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 19 Mart 2019, 18:32

    Bu kararsınız eleştiri bile kabullenmezsiniz

    Cevapla
  2. 19 Mart 2019, 23:31

    PROJESİ BİLE OLMAYAN BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN BAHSEDİYORUZ.İŞLERİ SADECE ÇAMUR ATMAK ELEŞTİRMEK.BENİ YAPACAKLARINLA PROJELERİNLE İKNA ET KARDEŞİM.YOK EFENDİM BU GEREKSİZMİŞ ŞU KADAR PARAYA BU YAPILMAZMIŞ.YOK UZAYA YOLCULUK VAAT ETMİYORMUŞ.YA MUHTAR ADAYLARININ BİLE VAATLERİ VAR. YAPTIRMAK İSTEDİKLERİ PROJELERİVAR.VİZYON SAHİBİ OLMAYANIN BU MEMLEKETE VEREBİLECEĞİ HİÇ BR ŞEYİ YOKTUR.NOKTAAAAAAAAA.

    Cevapla
  3. Çöp,çamur,çukur, fırıldak, yalan,dolan,iftira adına ne varsa chp’de var. Şaşırmadık

    Cevapla
  4. Çamur at izi kalsın hesabı. Yeter arkadaşım yeter. Siz 15 yıl önce Bilecik de hiç bir şey yoktu .

    Cevapla
  5. 18 Nisan 2019, 10:31

    Bilecik e geldiğimde (2006/2007)kaldırımda yürümekte güçlük çekiyorduk. Kişin Kaldırımlara bastığında altında biriken sular üzerine gelirdi.üstün başın batardı bizde önlem olarak çanta taşırdık. Çantaya bir pantolon, bir çorap ve bir ayakkabı koyardık. Çünkü biliyorduk ki kaldırımların ne hal olduğunu. Köyde bile kirlenmiyorduk.

    Cevapla
Bizi Takip Edin