CHP Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayından Başkan Şahin’e “Bilecikli olarak güven ve kredimi sonlandırdınız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den 2009 yerel seçimlerinde belediye başkanı adayı ve son genel seçimde 2. sıradan milletvekili adayı olan Av. Faik Akarkarasu, CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin’i sosyal medya üzerinden soru yağmuruna tuttu.

ASKF tarafından düzenlenen basın toplantısında açıklanan İl Spor Güvenlik Kurulu Kararlarında Belediye Başkan Yardımcısı Melek M.Subaşı’nın imzasının bulunmasını ve bunu Belediye Başkanının bilmemesinin ayrı bir skandal olduğunun altını çizen Akarkarasu, Başkan Şahin’in alenen yalan söylediğini ve bu konudan rahatsız olduğunu söyledi.

Avukat Faik Akarkarasu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada; “Bugün itibari ile ASKF açıklaması önemlidir karar altındaki imzalar önemlidir imzalar var iken sayın Semih Şahin in kamuoyunu manipüle etmesi yanlıştır Bu kamuoyuna alenen yalan söylemek ahlaki değildir Sayın Şahin bir Bilecikli olarak güven ve kredimi sonlandırdınız Hakkınızda havarileriniz ile birlikte hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

CHP Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Adayı Av. Faik Akarkarasu, Semih Şahin’e sosyal medya üzerinden şu soruları sordu

1- Son yapılan parke taş ihalesini hangi firma aldı, bu firma bir önceki dönemde Bilecik Belediye Başkanlığından kaç ihale aldı ve bu ihalelerin toplam bedeli kaç TL’dir?

2- KAYI AŞ’ye bağlı tesislerin günlük cirosu nasıl tespit edilmektedir?

3- Bugüne kadar müteahhitlerinden bağış adı altında bedel istenmiş midir?

4- 300 adet yolsuzluk dosyasından bir tanesini dahi kamuoyu ile paylaşabilir misiniz?

5- Oturduğunuz ikiz villanın kirası ne kadardır? Usule uygun karar ve onan var mıdır, bu kira belediye bütçesinden mi ödenmektedir?

6- Çöplükle ilgili bugüne kadar mühendis sıfatı ile çalışmanız var mıdır?

7- Ocak ayında yoğun personel çıkaracağınız doğru mudur?

8- Almış olduğunuz 134 personelin sigorta dahil maliyet bedeli aylık kaç TL’dir?

9- Bütçeye başkan olarak mazbata aldığınız tarihten itibaren aylık kaç TL ek katkınız olmuştur?

10- Gün kutlamaktan öte somut hangi icraatınız vardır?

11- Bilecik Belediyesine ait eski lojmanların satışı ve benzeri şekilde yetki istediniz mi?

Yine İller Bankası’ndan işçi emeklilik ikramiyeleri için yetki istediniz mi, kaç TL ve 4 işçinin ikramiyesini ödeyemezsen 134 kişiyi nasıl ve hangi kritere göre aldınız?

12- Makine parkuruna hangi katkıyı yaptınız?

13- Yemek yediğiniz lokantaları kamuoyu ile paylaşır mısınız?

CHP Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayından Başkan Şahin’e “Bilecikli olarak güven ve kredimi sonlandırdınız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. Kadınlar Kahvesi’nde kutlama yapmanın bedeli 300 TL. Kafeler bile bu ücreti istemiyor.

    Cevapla
  2. Gece yarılarına kadar cafelerin canlı müziklerini dinlemek zorunda kalıyoruz. Üstelik hafta içi! Belediye bu konuda çok duyarsız.

    Cevapla
  3. Dag fare doğurdu

    Cevapla
  4. Chp demek fırıldak demek.

    Cevapla
  5. Belediye çok iyi olacaktı çok iyi işler büyük hizmetler olacaktı nerede çal patlasın vur oynasın

    Cevapla
  6. 4 Ekim 2019, 11:41

    Bu başkaldırının sebebi sorulan ilk soruda gizli:) diğerleri de dikkatleri başka yerlere çekme çabası. Evinin kirası, yemek yediği lokanta vs vs ? Afedersiniz ama giydiği donun rengini sormamışsınız? Bu kadar mühim bir konuyu nasıl atladınız hayret:)

    Cevapla
  7. sorular gayet iyi şekilse sorulmuş geldiği günden beri gün kutlamaktan başka ne yaptı Allah aşkına

    Cevapla
    • Asıl sorun şu istanbuldan getirdigi iki tane adam ismi bir SELCUK tefeci gibİ milletten resmen evrak sız para istiyor ve buna İbaşkanı Bllediye başkanı ilce başkanı onaylayıp alınır dediler bu bir suctur.Ve istanbuldan getirdigin bu Selçuk un sekreterinin ihtiyacı da İstabul dan getiriliyor bu bayanın aylık gideri maaş dahil 25 bin liradır bunu açıklaycak biri varmı yok KAYI AŞ.eline almış giren çıkan belli deil kimse soramıyor bu şirketi ne oluyor burda diye belediye başkanıda bu şahsı bilerek getirdi şu anda resmen SUÇ işliyorlar bütün mütahitlerden ruhsan parası yanında yardım bahanesiyle evraksız makbuzsus 10 bin 20 bin lira para alıyor Şerfsiz selcuk denen adam para almadan iş yapmıyor ve başkan göz yumuyor alın size hersey güzel olacak

      Cevapla
  8. Daha bunlar başlangıç chp belediyesi ne bekliyordunuz ki bu halka mustahak

    Cevapla
  9. Faik Akarsu Beyefendi haklı

    Cevapla
  10. Sapasağlam parkeleri sök yerlerine yenisini döşe… Böylece tanıdık müteahhitleri zengin et.
    Oh ne güzel dünya.

    Cevapla
  11. hakettiniz kardeşim bence az bile da fazla sömürmeniz temmenisiyle semih hocam ye iç helal olsun bu koyunlara :))))

    Cevapla
  12. 4 Kasım 2019, 15:38

    SEMİH SAHİN BU AVCILAR KULUBUNU VERMİCEKTİN YENİDEN O AVCILARA KENDİ DÜZENİNİ KENDİN BOZDUN O KADAR AİLEYİ CAMİ CEMAATİNİ OGRENCİY, AİLEYİ KARŞINA ALDIN NE İŞİ VAR MERKEZDE AVCİLAR KULÜBÜNÜN DEMEKKİ SEN BU İŞİ 1 DÖNEMLİK DÜŞÜNÜYORSUN GEREKLİ CEVABI VATANTAS ZAMANI GELDIGİNDE HATIRLATIR KUTARSIN SENİ 150 TANE AVCI ÜYELER.

    Cevapla
  13. 4 Kasım 2019, 15:40

    SN SEMİH SAHİN NEDEN VATANDASA AİLEYE CAMİ CEMATİNE VE OGRENCIYE YAPTIGINIZ O GUZEL ORTAMI BOZDUNUZ AVCILAR KULÜBÜNE TAHSİS ETTİNİZ BU YAPDIGINIZ HİÇ ETİK OLMADI AMA ZAMANI GELİNCE CAMİ CAMATİ VE HALKI GEREKLI CEVAP VERİR SİZE EMİN OLUN MERKEZİN GÖBEGİNDE NE İŞİ VAR AVCILAR KULÜBÜNÜN 150 TANE AVCI KARDEŞİN KURTARSIN BAKALIM SİZİ

    Cevapla
Bizi Takip Edin