CHP BERNA PAMUKÇU DEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 37. Olağan Kongresinde gerçekleştirilen seçimlerde CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığına Berna Pamukçu seçildi.

Divan başkanlığını Milletvekili Yaşar Tüzün, Yardımcılıklarını ise CHP Belediye Meclis Üyeleri Nurten Bilecikligil ve Soner Olgun’un yaptığı kongrede iki aday yarıştı.

200 Delegesi bulunan CHP’de 188 oy kullanılırken; Berna Pamukçu (109), Melih Karaçam (79) Oy aldı.

Buna göre CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu Oldu.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve çok sayıda partililerin katıldığı kongre sonunda bir konuşma yapan Berna Pamukçu; “Bu kongrenin kaybedeni yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partsi Olmuştur. İyi ki benim Ailemsiniz, destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek bundan böyle bölen değil, birleştiren olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

’BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK, KAZANANI CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR’’

Milletvekili Yaşar Tüzün kongrede yaptığı konuşmada ‘’Bu seçimin kaybedeni yok, kazananı ise Cumhuriyet Halk Partisidir’’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

‘’Bugün Merkez ilçemizin gerçekten bize yakışır güzelliklerle dolu demokrasi bayramını gerçekleştirdik. Bu demokrasi bayramında hiçbir zaman olmadığı gibi demokrasilerde saygı duymak gerekiyor ve birbirini kutlamak gerekiyor. Bu seçimin kaybedeni yok, kazananı Cumhuriyet Halk Partisi. Sonuç şunu gösteriyor ki siz değerli delege arkadaşlarımız, iki adayımızı da gerçekten çok sevmişsiniz ve sandığa gittiğinizde zorlanmışsınız. Gönül isterdi ki iki adayımız kazansın. Ancak demokrasinin bir gereği olarak Berna Pamukçu arkadaşımız kazandı. Ben diğer adayımız Melih Karaçam’a teşekkür ediyor, bundan sonra da partimiz için güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Bundan sonraki Merkez İlçe Başkanımız Berna Pamukçu’ya da görevinde başarılar diliyorum. ‘şeklinde konuştu.

Programda konuşan İl Başkanı Metin Yaşar ise Bilecik’te coşkulu ve büyük katılımlı bir kongre gerçekleştirdikleri için duyduğu memnuniyeti belirterek, bütün katılımcılara teşekkür etti.

 

İl Başkanlığının şu ana kadar gerçekleştirdiği faaliyetler ile hedefleri hakkında bilgiler veren Yaşar, Şubat’ta gerçekleştirilecek İl Başkanlığı için aday olacağı bilgisini verdi.

Görevi devreden eski İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ise görev süreleri boyunca fedakar ve gayretli partililer ile birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, bundan sonra da bilgi ve tecrübesiyle partisi için çalışacağını ifade etti.

 

Kongrede Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, eski dönem Milletvekili Tayfur Ün de birer kısa konuşma gerçekleştirerek, gerçekleştirilen kongrenin hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu.

Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, CHP Eski İl Başkanı Ali Çağatay Karaahmet ve Ertuğrul Beler, dilek ve temenniler bölümünde söz alarak, birer konuşma yaptılar.

CHP BERNA PAMUKÇU DEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. il baskanıda bayan olması dileğiyleee

    Cevapla
  2. İnşallah tüzün’nü de aday olarak göstermezler çizerler..

    Cevapla
Bizi Takip Edin