CHP Bilecik İl Başkanlığından Kurultay İsteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Bilecik il örgütü, taban, halk ve üyelerinin CHP’de köklü bir değişimden yana olduklarını söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanlık binasında basın toplantısı yapan Metin Yaşar, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarından sonra Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde değişim taleplerini yetkili organlarında toplantılar sonucunda ortak kararı aldıklarını açıkladı.

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar “Bizler bu seçim sonuçlarından yola çıkarak her yenilgi sonrası başka bir yenilgiye yelken açan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir an önce büyük mücadele için değişimi gerçekleştirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle ilimizdeki 4 kurultay delegesi ve tüm örgütümüzle birlikte kuruluşun ve kurtuluşun kenti ilimizden değişimin çoban ateşini yakmaya karar verdik. Bunu yaparken de partimizin birlik ve bütünlüğünü zedelemeden en kısa süre içerisinde gereken değişimin sağlanması için olağanüstü kurultay talep ediyoruz. Bu değişimi isterken de değişim tehdit değil, fırsattır ilkesi ile yola çıkıyoruz. Bu değişimi gerçekleştirmeden umut olmanın iktidara gelmenin asla mümkün olmayacağını görüyor, örgütlerimizle birlikte almış olduğumuz bu ortak kararı tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz.” dedi.

 

Toplantıya tüm ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı.

CHP Bilecik İl Başkanlığından Kurultay İsteği
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 13 Temmuz 2018, 14:17

    SAYIN BAŞKAN SEN ÖNCE YANINDA BULUNAN BAL YAPMIYAN ARILARI TEMİZLE

    Cevapla
  2. Hoca Oyun bitmiş sen hala okey atma peşindesin , ama dogru ya abi ne derse o olur(Yaşar abi) atı olan Üsküdar’ı geçmiş bırakın artık gençlere ……….

    Cevapla
  3. once bır sizin degişmeniz gerek 99 dan beri ne yaptın hoca

    Cevapla
  4. 15 Temmuz 2018, 10:26

    Bilecik’te ne yaparsa yapsın CHP de bu kafayla, böyle yönetim kadrosuyla hiç bir şey olmaz. Önce kafaları değiştirip, halka daha iyi diyolog içine girmeleri gerekir. Bir kere eleştirme konuları çok yetersiz. Koltukla oturacaklarına vatandaşın dertlerine ortak olup daha çok çok çalışmaları gerekiyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin