CHP BİLECİK İL TEŞKİLATI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik teşkilatı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ile Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik’in okul müdürleriyle haberleşmek için kurdukları mesajlaşma grubundan “evet” propagandası yaptıklarını öne sürerek Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Bilecik Adliyesi önünde konuşan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik’te iki Milli Eğitim bürokratının halk oylaması için “evet” kampanyası yaptığını öne sürerek CHP Bilecik teşkilatı olarak Cumhuriyet savcısına suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Suç duyurusunun kamuda görev yapanların evet veya hayır tercihleri ile alakalı olmadığını vurgulayan Tüzün, “Biz hayır diyenleri veya evet diyenleri başta bölücülükle, namussuzlukla ve halkımızı kin ve nefrete yönlendirecek şekilde açıklamalar yapanlara bugün suç duyurusunda bulunduk. Bundan böyle dosya cumhuriyet savcısında, bundan böyle görev bakanlıkta, bundan böyle görev Valiliktedir. Soruşturma çalışmalarının bakanlık düzeyinde yapılacağını ümit ediyoruz” dedi.

 

CHP İl Başkanı Metin Yaşar ise, “gerçek mesleklerini, gerçek görevlerini unutup Bilecik halkını ve Kamu Oyunu kin ve nefret ile aşılayan bu söylemlerini kınıyoruz. CHP olarak sessiz kalamayacağımızı ve bunlar ile ilgili yasal işlemlerin başlatılması için bugün burada suç duyurusunda bulunduk” dedi.

CHP BİLECİK İL TEŞKİLATI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 15 Şubat 2017, 17:48

    en güzel yaptığınız iş
    mahkemelere başvurmak
    bravo muhteşem icraat

    Cevapla
  2. SAYINN YASAR TUZUN DEGERLİ ABİMİZ KARELİ CEKET GİYMİŞŞ SAYGILAR

    Cevapla
Bizi Takip Edin