CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İktidarı beceriksizlikle suçladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Edebali Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada, iktidarı beceriksizlikle suçladı.

Milletvekili Tüzün, Stadyumun akıbeti ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun cevaplandırmasını istediği soru önergesi verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Tüzün, “Ülkemizi etkisi altına alan ekonomik kriz de bu hükümetin beceriksizliğidir, artan fiyatlardan dolayı ihaleyi iptal etmek zorunda kalan müteahhitin bu tutumu da bu hükümetin beceriksizliğidir.” diyerek stadyum üzerinden iktidarı becerisizlikle suçladı.

Milletvekili Tüzün, açıklamasının devamında ise, “Üzülerek öğrendik ki yapımına başlanılan stadyum inşaatı müteahhit firmanın fesih talebinde bulunmasının ardından durdurulmuş. Türkiye’de bitirilemeyen projeler kapsamında Bilecik’imizi ilk sıralara koyan AKP İktidarının beceriksiz tutumunu bir kez daha görmüş bulunmaktayız. Ülkemizi etkisi altına alan ekonomik kriz de bu hükümetin beceriksizliğidir, artan fiyatlardan dolayı ihaleyi iptal etmek zorunda kalan müteahhitin bu tutumu da bu hükümetin beceriksizliğidir. İktidar sahiplerinin güzel sözlerle Bilecik’li vatandaşlarımıza şirin gözükmek zorunda kaldığını ve her konuda olduğu gibi bu konuda da başarısız olduğunu maalesef yine görmüş bulunmaktayız. Ama Bilecik’e sözümüz olsun ki bu beceriksiz İktidarın yapmadığı ve yapamadığı en güzel projeleri yapılacak ilk seçimden sonra kurulacak olan Halkın İktidarında gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, Milletvekili Tüzün’ün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan yazılı olarak cevaplandırılmasını istediği soru önergesinde ise şu sorular yer aldı:

1. Stadyum inşaatı için tahsis edilen 42 Milyon TL’nin ne kadarı sözleşmesi fesih edilen müteahhit firma tarafından kullanıldı? Kullanılan ödeneğe karşın inşaatın ne kadarı teslim alındı?

2. Yarım kalan inşaat ile ilgili yeni ihale tarihi belirlendi mi?

3. Projede değişiklik yapılacak mı?

4. İl merkezinde başka stadyum olmadığı göz önüne alınarak, daha önce 19 Mayıs 2023 tarihinde açılacağı ilan edilen Edebali Stadyumunun ne zaman açılacağı ön görülmektedir?

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İktidarı beceriksizlikle suçladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. Tüzün vekilim 2023 de iktidar olursanız.Türkiyeyidemi Bilecik gibi yönetceksiniz.

    Cevapla
  2. Dunyada krizvar gormeyenler cokmu cok

    Cevapla
  3. Aynaya bak aynaya rüşvet yolsuzluk taciz TECAVÜZ teröre destek dış güçlere destek LGBT ye destek EMPERYAL güçlere destek abd ye ab ye şikayet islam düşmanlığı seçilmişler hakaret tehdit negatif her şey her şey güzel olmuş

    Cevapla
  4. 29 Nisan 2022, 03:25

    Sayın vekil bu ülkede partizanlar olmasa, sana sümük atmazlar bilgin olsun.

    Cevapla
  5. 29 Nisan 2022, 13:33

    Sayın vekil 25 sene den buyana keh belediye başkanı keh millet vekili olarak görevdesin bu gün çıkıp bazılarının arkasından açıklama veya soru önergesi veriyorsanSanada diyecek söz: hayırlı işler 25 seneden beri neredeydin veya yanında ve arkanda olan örgütün ne iş yapıyor

    Cevapla
  6. SAYIN TÜZÜN NE YAPTIN BİLECİĞE BUNCA YILDIR M.V OLARAK

    Cevapla
  7. Semih ŞAHİN i Bilecike getiren sensin bu sıkıntıları getiren SESSİZ kalan sensin Semih ŞAHİN ne kadar verdi susuturdu seni onu anlat bi Metin beyğin damadına ne kadar maaş bagladı onu anlatın

    Cevapla
  8. Bu Bilecik valisi olan köy dür Yenişehir yolu istasyon kavşağı ststyum inşaatı Bozüyük yolu patates tarlası yapılan yeni hastane doktor asgari ücrete talim edilen insanlar vb ama biz hala partizanlık yapalım büyük resme bakalım bilecigi yıllardır kimler yiyor bir bakın hastane otogar arsalarını kimler aldı kime kaça sattı

    Cevapla
Bizi Takip Edin