CHP Bilecik tarihinin ilk Kadın Merkez İlçe Başkanı Pamukçu: “mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizin sözünü veriyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin 86. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aynı zamanda CHP Bilecik tarihinin ilk Kadın Merkez İlçe Başkanı ünvanını kazanan Pamukçu “Kadınların siyasi yaşamda seçme ve seçilme hakkını elde etmesi, toplumsal hayatta gerçekleşen Atatürk Devrimleri’nin en önemlilerinden birisidir.

5 Aralık, söz ve karar hakkının eşit yurttaşlığı taçlandırdığı gündür. Bizler Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde birçok ülkeden daha önce elde ettiğimiz seçme ve seçilme hakkıyla, siyasal alanda etkinliğimizi artırarak daha güçlü aydınlık yarınlar için öncü olmaya ve Atamızın gösterdiği çağdaş Türkiye yolunda Türk kadınları olarak kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz.

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 86. Yıl dönümünde “Mücadelemiz ve siyasetimiz” kutlu olsun. Bu vesile ile biz kadınlara diğer ülkelerden daha önce Seçme ve Seçilme hakkı veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anıyor, çağdaş Türkiye’de kadınların her zaman söz sahibi olacağı mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizin sözünü veriyorum..

Berna Pamukçu

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı

 

CHP Bilecik tarihinin ilk Kadın Merkez İlçe Başkanı Pamukçu: “mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizin sözünü veriyorum”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yorumları yayinlamayacaksaniz buraya yorum bölümü koymanın bir anlamı yok. Günlük rüzgâra göre yön değiştiriyorsunuz. Chp önce partisindeki taciz ve tecavüzcüleri açıklasın ondan sonra kadınları ağzına alsın. Tecavüzcülerin korunduğu bir parti kadın haklarını savunamaz. Yorumları işinize geldiği gibi keyfi yayinlayacaksiniz bir daha da girmiyorum internet sitenize.

    Cevapla
Bizi Takip Edin