CHP İl Başkanı Yaşar’dan, AK Parti İl Başkanı Yıldırım’a cevap

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nın odasındaki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının kaldırılması sonrası yaşananlara tepki göstermiş ve bu durumu “Heykelcilikten, fotoğrafçılığa” başlığıyla yaptığı açıklamayla eleştirmişti.

[ilgiliMakale icerik_id=”193682″]

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın açıklamasına, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’dan cevap verdi.

Yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi’nin Türkiye’nin en başarılı bütçe performanslı belediye kasasına sahip olduğunu belirten Başkan Yaşar, “Genel Başkanımızın fotoğrafının indirilmesi olayından siyasi rant elde etmeye çalışıyorlar” dedi.

Gerçek gündemin yoksulluk ve geçim sıkıntısı olduğunu vurgulayan Başkan Yaşar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bu ülkede yaşayan 7’den 70’e herkese “Ah memleketim ah” dedirten İktidar sahiplerinin büyük bir yüzsüzlük ile bu ifadeyi kullanmalarına bir kez daha ibretle tanık olduk.

Sanki bu ülkeyi 20 yıldır biz yönetiyoruz, ülke güllük gülistanlıkta, ilimizde yaşanan ve hiçbir şekilde art niyet olmayan Genel Başkanımızın fotoğrafının indirilmesi olayından siyasi rant elde etme çabaları artık iyice bittiklerinin bir  göstergesidir. Halkına söyleyecek vaadi, bırakın vaadi, söyleyecek yalanı dahi kalmamış bir iktidarın, ve mensuplarının bir açıklaması ne kadar aciz duruma düştüğünün en somut göstergesidir.

İnsanları açlık sınırının altında aldığı ücretlerle yaşamaya mahkum edenler, sanki kendileri değil. Pırıl pırıl gençlerinin, doktorlarının artık yaşanmaz hale getirdikleri ülkemizde geleceklerini göremedikleri için kaçmak zorunda bırakanlar sanki siz değilsiniz. Güzelim ülkeyi çoraklaştırdınız. İnsanlarımızın hayatlarını yaptığınız zamlar ile kararttınız. Herkes bir an önce sizin bu kötü yönetiminizden kurtulmak için bir an önce sandığın önlerine gelmesini bekliyor. Her şey çok iyi gidiyorsa neden halkın iradesinden kaçıyorsunuz? Bence sen boş işlerle uğraşma da buna cevap ver.

Belediyenin borç batağında olduğunu söylüyorsun. Sayın AKP İl Başkanı; hangi somut veriyle söylediğini anlamış değilim. Bak ben sana somut veriler ile söylemek isterim. Bilecik Belediyesi Türkiye’nin en başarılı bütçe performansına sahip bir Belediye kasasına sahiptir. Bak sayın başkan; bana kalırsa sen bu işlerden pek anlamıyorsun. Sana tavsiyem Bilecik Belediye Meclis Üyelerin ile görüş, ya ben yalanla dolanla bir şeyler yapmaya çalıştım ama rezil oldum, bana yardım edin diyerek rica et de Bilecik Belediyesinden resmi olarak rakamları al. Bu arada gerçek rakamları gördükten sonra özür dilemeni de beklemiyorum, gerçekleri öğrendiğinizde hiçbir zaman özür dilemediğiniz gibi.

Bir de şehrin her yeri toz duman demişsin, bende bu şehirde yaşıyorum hiç de senin söylediğin gibi değil. 3 dönemdir yani 15 senedir yapmadığınız alt yapıyı yapıyoruz, bak bu da senin anlamayacağın bir konu.

Ramazan ile ilgili belediyemiz sizin yaptığınız gibi dinimizin de kabul etmediği etkinlikleri evet yapmıyor, ama tüm muhtaç ailelerin evine sıcak yemek gönderiyor. İhtiyaç duyan ailelerin çocukları için her gün sütlerini ulaştırıyor. Biz bütün bu sosyal yardımları sağ elin verdiğini sol elin görmeyecek anlayışıyla yapıyoruz. İşte aramızdaki fark bu. Ama eminim ki sen bunu da anlamazsın.

CHP demek rüşvet demek, rant demek, başı boşluk demek demişsin. Tam da kendinizi tarif etmişsin. Biz adı en ufak rüşvet olayına bulaşmış kişileri derhal partimizin çatısı altında bulunmasını engellemiş ve bu uğurda en ağır kararları hiç korkmadan alabilecek 100 yıllık partiyiz. Bak hiç alınma ama sen rüşvetçileri partisinde barındırmamak adına alınan kararları alma konusunu da bilmezsin, bilemezsin.

Bu ülkede yaşayan vatandaşlarımız Belediyelerindeki yolsuzlukları ört bas etmek için mental yorgunluğu bahanesiyle nasıl onları ağlatarak hukuksuz bir şekilde görevden alınmalarını unutmadı. Yine gırtlaklarına kadar rüşvete bulaşan Bakanlarını meclis çoğunluğuyla Yüce Divan’a gönderilmediklerini de unutmadı. Yine hepimizin inançlarıyla dalga geçen yolsuzluk olayına karışmış bakara makara diyen bir Bakanı adeta ödüllendirerek Çekya’ya Büyükelçi olarak atandığını da unutmadı.

Şimdi seni zor durumda bıraktığımın farkındayım. Ortaya yalan dolan ifadeler atıyorsun, mutlu oluyorsunuz. Siz küçük azınlık olarak mutlu olmaya devam edin ama gerçek gündemi yani yoksulluğu, geçim sıkıntısını ve en önemlisi ekonominin battığı gerçeğini unutmayın. Ama ne fayda; sen bundan da anlamazsın..

CHP İl Başkanı Yaşar’dan, AK Parti İl Başkanı Yıldırım’a cevap
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. hocam gene sarhoş olmuş

    Cevapla
  2. 20 Nisan 2022, 15:07

    bi ucuz ekmek satmayı beceremediniz arka sokağa bir büfe koymuşsunuz dostlar alışverişte görsün saat 5 te pide yokgelmeyecekmi diyoruz bayana hayır diyor sizler yönetemiyorsunuz

    Cevapla
  3. Martın sonu bahar.Herşey güzel olacak.Bilecik in şansı Semih hoca farkı birde yüzde 83 memnuniyet ha.Yahu siz insanlarla dalgamı geliyorsunuz.

    Cevapla
  4. 21 Nisan 2022, 01:15

    Hâlâ konuşabiliyor pes utanmada yok bunlarda chpkk

    Cevapla
  5. Metin Yaşar yıllardır siyasetle uğraşır ama memlekete 50kurus faydasını hiç görmedik

    Cevapla
  6. 21 Nisan 2022, 11:33

    bütün yollar delik deşik 2 tane çukuru kapatamıyorsun sen mi düzelteceksin ülkeyi ? Belediyede çalışanlar oturacak koltuk bulamıyor sabah koltuk kapmaca oynuyor o kadar cok insan almışsınız ki. Belediye seçiminden sonra belediyeye giren bütün memur sekreter vs akrabanız yakınınız partinizden İKİ YÜZLÜSÜNÜZ ! CHP de AKP de bu ülkenin çöplüğüdür.

    Cevapla
  7. İl başkanı sorulara cevap verirsen seviniriz…Melek Mızrakçı Başkan adayı olurken Hüseyin yıldız başkan yardımcısı olmazsam 4 kişiyle istifa ederim dedimiMelek Mızrakcı başkan olacam diye Hüseyin YILDIZI rakip görüp istemiyerek başkan yardımcısı yapma nedeni nedirBurda Ali OLCAY Melek mızrakçı ya başkan olmıycam ama sana destek veririm deyip son ana kadar neden oyaladı Ali OLCAY neden başkan adayı olmadıMelek hanım Özel kalem görevini o kadar memur varken bu görevi neden sekreterine Özel kalem müdürü yaptı

    Cevapla
  8. 22 Nisan 2022, 01:45

    Malesef utanma yok birde milletin karşısına geçmiş utanmadan açıklama yapiyor sen Bilecik’te yasamiyorsun galiba Metin bey heryer rezillik içinde partin kaça bölünmüş durumda memlekette icraat yok laf yetiştirmeyi bırak heryer delik deşik rüşvet almış başını gidiyor utanmadan konuşuyorsun yazık birde dinimizi almış ağzına tüh vallahi tüh sana

    Cevapla
  9. 22 Nisan 2022, 03:53

    Sayın il başkanına sormak lazım gelir,Bilecik belediyesine hangi yakın akrabalarınızı işe aldırdınız,hangi yakınlarınız hizmet karşılığında fatura kesmişlerdir.Bildigimden değil benimki sadece meraktan o kadar.

    Cevapla
  10. 22 Nisan 2022, 09:42

    Belediye de o kadar cok başı bos personel varki adamlar oturmak için yer arıyorlar. İmza atıp giden mi ararsınız yoksa işe gelmeyenler mi kulaklarımıza hepsi geliyor. Belediye araçlarını şahsi olarak kullanan personeller fazla fazla kesilen faturalar siz hal cıkmıssınız ahkam kesiyorsunuz bu memleketin 5 yılını heba ettiniz. 5 yıl da bakası ugrassa 10 yıl zaten personeller bu belediyenin buyuk enkazı. Metin bey sen ilk önce kendi içini düzelt cık sokaklara bak insanlar toz duman içinde yürüyor. Orta refüjler rezil çim eksen daha güzel olur bari yeşil olur. Yenipazar belediyesinden farkımız yok. işiniz gücünüz bos atıp bos konusmak sizlerin eline allah kimseyi düşürmesin İNŞLALLAH…

    Cevapla
Bizi Takip Edin