Chp Tutuklamalara Tepki Gösterdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik İl Başkanlığı İl Başkanlığı binasında Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün tutuklanmasına ilişkin bir basın açıklaması düzenledi.

Basın toplantısına,CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Turan, Belediye Meclisi Üyesi Erdoğan Yeşil ve partililer katıldı.

Tüzün, O gün yemin edip, “Vallahi de billahi de bu silahlar Türkmenlere gitmiyordu. IŞİD’e gidiyordu” diyen bir siyasetçinin söylediklerini basına taşıyan ve bunu ulusal gazetelerde yayınlayan iki gazetecinin tutuklanmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Ulusal gazetecilerin başına gelenler yerelde sizlerin de başına gelebilir. Biz bu duygu ve düşüncelerle gazetecilerimizin bu haberleri yapanların daha özgür daha inançlı başarılı bir haberlerini taşıyabilmeleri adına başta Bilecik’teki tüm gazeteci arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. İnanıyoruz ki hak ve adalet en kısa sürede yerini bulacaktır ve Can Dündar ile Erdem GÜl ilk duruşmada berat edecektir diye düşünüyorum ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Şinasi Çetinkaya ise, “Mit tırları ile ilgili gerçekler, bir sene müddetçe hükümet gazeteleri dahil her yerde tefrika edilmişken, Can Dündar ve Erdem Gül yazınca ” Devlet Sırrı” olarak ilan edilmiş ve casusluk suçlamasıyla iki gazeteci tutuklanmıştır. Çalışanları, FETO olarak nitelendirilen cemaat tarafından defalarce eziyete uğratılan ve hatta hapse atılan Cumhuriyet Gazetesinin kurumsal olarak en önceki iki çalışanı, bu örgüte yardım ve yataklıkla suçlanarak kamuoyunun zekasıyla alay edilmiştir” dedi.

Chp Tutuklamalara Tepki Gösterdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. CHP olarak ülkeye ihanet edenlere arka çıkmaya ne kadar meraklısınız siz.Yakında putin!e de desteğinizi açıklayın tam olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin