CHP’DE KONGRELER TAM GAZ…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin hafta sonu yapılan İnhisar, Söğüt ve Osmaneli kongrelerinde Divan Başkanlığı yapan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “Yarın seçim olacakmış gibi her gün yılmadan, ertelemeden çalışmamız lazım” dedi.

7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde, Bilecik’ten Türkiye ortalamasının üstünde oylarını artırarak çıkan CHP’de ilçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. İnhisar, Söğüt ve Osmaneli’de ilçe kongrelerini tamamlayan CHP’de diğer ilçe kongreleri ise bu hafta yapılacak.

27 Kasım Cuma günü yapılan İnhisar ilçe kongresine tek aday olarak katılan İlyas Kumru ilçe başkanı seçildi. Bu kongrede aday olmayan eski Başkan İsmail Ayan ilçe yönetim kurulunda görev aldı.

28 Kasım Cumartesi günü yapılan Söğüt ilçe kongresinde eski başkan İsmet Tunca, tek aday olarak katıldı ve ilçe başkanı seçildi.

29 Kasım Pazar günü yapılan Osmaneli ilçe kongresine eski başkan Faik Üstün tek aday olarak katıldı. Üstün, katılan delegelerin oylarıyla yeniden başkan seçildi.

CHP’de ilçe kongreleri bu hafta tamamlanacak. CHP’de Salı günü Gölpazarı, Çarşamba günü Pazaryeri, Perşembe günü Yenipazar, Cumartesi günü Merkez ilçe, Pazar günü ise Bozüyük ilçe kongreleri tamamlanacak.

Yoğun katılım ve büyük bir coşku içinde yapılan her üç ilçe kongresinde de divan başkanlığını, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptı. Gerek 7 Haziran gerekse 1 Kasım genel seçimlerinde Bilecik ve ilçelerinde örnek bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Tüzün, bunun sonucunda da her iki seçimde de CHP’nin oyunu artırdıklarına dikkat çekti. 1 Kasım seçimlerindeki CHP’nin Bilecik’teki oy artışının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu vurgulayan Tüzün, siyasi gelişmeleri anlatarak şunları söyledi:

“Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte partimize büyük bir görev düşüyor. 2019’da hem yerel seçimler, hem Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de genel seçimler yapılacak. Siyasette zaman kısadır. Yarın seçim olacakmış gibi her gün çalışmamız, sürekli halkımızla iç içe olarak neler olduğunu anlatmamız lazım. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi ideolojiye inanıyorsa inansın, siyasi düşüncesi ne olursa olsun hiç kimseyi dışlamadan herkese ulaşmamız lazım. Her kesimle diyalog kurmamız lazım. Seçimden seçime çalışmak başarı getirmez.”

Tüzün, kendisinin Ankara’da TBMM’de sadece CHP’lilerin değil herkesin milletvekili olarak çalışacağını, Bilecik ve ilçelerinin sorunlarını sürekli parlamento gündemine getireceğini, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da herkese kapısının açık olacağını söyledi.

CHP’DE KONGRELER TAM GAZ…
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin