CHP’DE KONGREYE SAYILI GÜNLER KALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Kongresi 9 Şubat Pazar günü yapılacak.

Mevcut İl Başkanı Metin Yaşar ve Eski İl Başkanlarından Erdoğan Tüfenkçi’nin yarışacağı kongre öncesi kulislerin hayli hızlandığı belirtildi.

181 Delegenin oy kullanacağı kongrenin heyecanlı geçmesi beklenirken, CHP kulislerine yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre mevcut başkan Metin Yaşar’ın daha şanslı olduğu ve tekrar İl Başkanı olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Başta Bilecik merkez olmak üzere İlçe delegelerinin çoğunluğunun Metin Yaşar’ı destekleme kararı verdikleri de gelen bilgiler arasında yer aldı.

CHP’DE KONGREYE SAYILI GÜNLER KALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sn.Metin Yaşar’ı bir partili olarak neredeyse 2 dönemdir halkın arasında görmedik.Rakip aday adaylık açıklamasını yaptığı gün mevcut başkan olarak partiye dahi gelmediğini öğrendik.Bu CHP üyelerine karşı yapılan bir nezaketsizliktir.Sn. Başkan’ın bundan 4-5 ay önce aday olmayacağını çok yorulduğunu söylediği kulislerde konuşuldu.Partide nasıl bir vesayet vardırki bir anda aday oldu ve bunu tamda merkez ilçe kongresinde hiç etik olmayan bir şekilde açıkladı.Siyaset ve politika bir meslek değil bir hizmet olmalıdır.CHP yönetimlerine baktığımızda bunun pekte öyle olmadığını görüyoruz nerdeyse parti içinde gençlik kolları diye bir konum kalmamıştır.Bunun neden böyle olduğunu sormak lazım.Kongrede CHP delegeleri gereğini yapar kimse algı oyunlarıyla birşeyler yapmasın.Bu CHP üye ve delegesine saygısızlıktır.

    Cevapla
  2. Her kongrede aday değilim deyip birilerinin güdümünde aday olan METİN YAŞAR abu tavrı hiç yakışmıyor.Bu partide il genel meclis üyesi, belediye başkanı adayı millet vekil adayı il başkanlığı yeter artık demesini bilmeyenlere bu üyeler haddini bildirsin

    Cevapla
Bizi Takip Edin