CHP‘DEN ALTERNATİF ZAFER BAYRAMI TÖRENİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıl dönümü nedeniyle alternatif çelenk töreni düzenledi.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla CHP İl Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

DSC_0081

CHP Bilecik İl Başkan Vekili Ali Özdemir, cumhuriyet meydanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Türk tarihinin zaferlerle dolu olduğunu ve bunlardan en önemlisinin de 30 Ağustos Meydan Muharebesi olduğunu belirterekBu Türk devletinin, Türklerin tekrar dirilişi. Bu nedenle çok daha önem arz ediyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda, şehitlerimizi rahmet anıyor, gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınızı yürekten kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Saygı duruşunda bulunulan ve İstiklal Marşı’nın okunduğu törende 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Atatürk anıtı önüne çelenk konuldu.

 

Törene CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl başkan vekili Ali Özdemir ve Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ile partililer katıldı.

DSC_0027 DSC_0036 DSC_0046 DSC_0056 DSC_0073  DSC_0100 DSC_0111

CHP‘DEN ALTERNATİF ZAFER BAYRAMI TÖRENİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir