CHP’NİN İLK ADAY ADAYI BELLİ OLDU

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, İnhisar’da ilk aday adayı belli oldu.

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir ve ekibi yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bilecik’in ilçelerinde teşkilatlarla bir araya gelen Özdemir’in son durağı İnhisar oldu.

CHP İnhisar İçe Başkanı Yaşar Melih Bayrak tarafından karşılanan İl Başkanı Ali Özdemir parti binasından partililerle bir araya geldi.

Burada emekli zabıta Cafer Gürel bir söz isteyerek, Mart 2024 pazar günü yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimlerinde partisi CHP’den belediye başkanlığı aday adaylığı açıkladı. Gürel, “Bu yıl içerisinde 2 defa seçim atlattık. İlçemizde kendi imkânlarımız ve kısıtlı olanaklarla oylarımızı yüzde 10 artırma başarısı gösterdik. Şimdi ise yeniden saha inme zamanı. Önümüzde bir belediye başkanlığı seçimleri var. Bende kendime güvenerek, ilçemizden belediye başkan aday adaylığı açıklıyorum. Kuracağımız genç dinamik, halkı için 24 saat çalışan, her türlü sorunu çözmeye çalışacak bir ekipler çalışacağım.
“Bu yolda arkadaşımıza başarılar diliyorum”

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir ise; aday adaylığı açıklayan Cafer Gürel’e çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, “Kendisi aday adayıdır, başka adaylarda çıkacaktır. Bu adayların içerisinde burada ki örgüt en doğru seçimi yapacaktır” dedi.

Ardından CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir ve CHP İnhisar İçe Başkanı Yaşar Melih Bayrak ilçede esnaf ziyareti yaparak, kahvedeki yaşlıyla genciyle sohbet etti.

CHP’NİN İLK ADAY ADAYI BELLİ OLDU
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin