CHP’NİN YENİ KURMAYLARI BELLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Yönetim Kurulu Görev Bölümü Gerçekleşti.

9 Şubat 2020 Pazar günü yapılan 37.Olağan Kongrede 4.kez İl Başkanı seçilen M.Metin Yaşar’ın başkanlığında toplanan İl Yönetim Kurulu Üyelerinde herkesin görevi belli oldu.

“HÜSEYİN KORKMAN EĞİTİM SORUMLUSU OLDU”

Buna göre; Örgütlerden sorumlu Başkan Yardımcılığına Recep Dindar, İl Sekreterliğine Cengiz Özer, İl Saymanlığına İsmail Şahin, İl Eğitim Sekreterliğe Hüseyin Korkman, Bilişim Sorumluluğuna Cansu Yiğit, Seçim ve Hukuk İşleri Sorumlusu Av.Altan Şahin, Yerel Yönetimlerden sorumlu Abdullah Olcay, Sendika ve STK’lardan sorumlu Cihat Sargıl, Kültür- Sanat Sorumlusu Sevcan Kurnaz, Tarım ve Çevre Sorumlusu Ahmet Kara- Vural Bozkurt, İş Dünyası Sorumlusu Cengiz Çevik, Basın ve Sosyal Medya Sorumlusu Erhan Toka, İnsan Hakları sorumlusu Nurcan Yılmaz, AR-GE(Bilim, Yönetim, Kültür) Sorumlusu Hikmet Turhan, Emeklilerden sorumlu Ahmet Karabıyık, Spor ve Amatör Sporlardan Sorumlu Gökhan Sınmaz, Kadın ve Gençlik Politikalardan sorumlu Pelin Gırca- Cansu Yiğit.

4.Kez güven tazeleyerek CHP İl Başkanlığına seçilen M.Metin Yaşar yaptığı değerlendirmede;

M.METİN YAŞAR;” VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

” Kongrelerimizi tamamladık. Bundan böyle her an seçim olacakmış gibi sahada olacağız. İlk genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak için  örgütlerimizle birlikte var gücümüzle çalışacağız” diyerek yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarına da başarılar dilediği kaydedildi.

CHP’NİN YENİ KURMAYLARI BELLİ OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin