ÇOCUKLAR YAZ BİLİM KAMPINDA HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda başlayan Yaz Bilim Kampında çocuklar hem eğleniyor hem de faydalı bilgiler öğreniyor.

Çocukların verimli ve keyifli bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla başlatılan yaz bilim kampında yüzlerce öğrenci her hafta başka bir konuda eğitimler alıyor. Uzman Eğitmenler Serpil Yılmaz ve Sevgi Akkoy’un verdiği dersler ile çocukların programlama kavramları hakkında sağlam temel almaları amaçlanıyor.

Çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine büyük katkılar sağlayan ve her hafta başka bir konunun öğretildiği eğitimlerde çocuklar özgüven sahibi olmaları yanı sıra matematikle ilgili birçok konuyu severek ve eğlenerek öğrenme imkanı buluyor.

Program kapsamında işlenen ayın evreleri konusunda ise çocuklar kendi ay materyallerini oluşturarak ayın temel 4 evresini öğrenme imkanı buldu.

           

ÇOCUKLAR YAZ BİLİM KAMPINDA HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 26 Temmuz 2022, 00:42

    Serpil ogretmenimizin gecen sene vermis oldugu Robotik Kodlama kursuyla cocugumun elektronik aksamlarla uretmeye karşı ilgisinin olduğunu farkettik ve devam eden süreçte de öğretmenimiz bize cok yardımcı oldu. Belediyemize ve ogretmenlerimize tesekkur ederiz. En yakin zamanda da bilgisayar odasi istiyoruz. Belediye baskanimiz Melek Hnm a da halk gününde belirtmistik. Robotik kodlamanin devamini sağlamak ve ilerletmek ayni zamanda ortaokul ogrencilerimizin paket programlarini öğrenmeleri ve daha bir cok etkinligin yapilmasi adina bilgisayar siniflari sart diye düşünüyorum.

    Cevapla
Bizi Takip Edin