CUMHUR YÜRÜDÜ SOKAKLAR İNLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki vatandaşlar, Beşiktaş ve Ertuğrulgazi Mahallesi yürüyüşünü büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Beşiktaş Mahalle Konağı önünde başlayan yürüyüş, Beşiktaş Mahallesi ve Ertuğrulgazi Mahallesinin birçok cadde ve sokağında gerçekleştirildi.

 

Yürüyüşe; Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaşar, Cumhur İttifakı üyeleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

“BİZİMLE BİRLİKTE YÜRÜYEN AZİZ HEMŞEHRİLERİME CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Türk bayrakları eşliğinde; Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yürüyüş hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bizimle birlikte yürüyen Aziz Hemşehrilerime Canı gönülden teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullanarak; ‘’ Tevazu, Samimiyet ve Gayret İle Belediye İşi Gönül İşi Diyerek çıktığımız Gönül Belediyeciliği yolunda Çok şükür Milletimizle, Hemşehrilerimizle birlikte ilk yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan, Beşiktaş ve Ertuğrulgazi Mahallesi sakinleri ile arkamızda dimdik duran Aziz Hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca her zaman yanımızda yer alan Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya da çok teşekkür ediyorum. Milletimiz bizimle yürüdükçe, bizlerle oldukça onlar için her türlü zorluğa göğüs germeye hazırız. Cenabı Allah bizleri; Aziz Hemşehrilerimize layık etsin, çıktığımız bu yolculukta bizleri muzaffer eylesin.’’ ifadelerini kullandı.

CUMHUR YÜRÜDÜ SOKAKLAR İNLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin