Cumhurbaşkanı Erdoğan “Söğüt’teki Altın Madenini 2 Yıl Sonra Çıkarttığımızı Görecekler”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı şehir geçişinin açış konuşmasında geçtiğimiz günlerde müjdesi verilen altın rezervi ile ilgili açıklama yaptı.

Karadeniz’de bulunan 405 milyar metreküplük doğalgaz rezervinin ardından bir müjde de Bilecik’in Söğüt ilçesindeki maden sahasından geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açış törenine Vahdettin Köşkü’nden bağlanarak yaptığı konuşmada, “İki yıl sonra altın madenimizi çıkarttığımızı görecekler. Ülkemizin büyüklüğünden insanımızın azminden habersiz bu anlayışa rağmen Türkiye 2023 hedefine ulaşacak” dedi.

Tarım Kredi iştiraki Gübretaş’a ait sahada 3,5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildiğini duyurdu.


İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Söğüt’teki Altın Madenini 2 Yıl Sonra Çıkarttığımızı Görecekler”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. sogut onlem almasan adayolacan felaketlere hazir ol kuzey ormanlari kazdaglari karadeniz hesler yuzde kaci bilecik sogute kalacak biliyonuzmu elin oglu cikarip gidecek zehiri sogut bolgesi solucak uyan uyan sogut uyan ne daginiz ne baginiz zehirlecekler sogutu son pismanlik fayda etmez uyan uyan

    Cevapla
    • Fitne başlar yine işbaşında… Türkiye de orman oranı eskiyle bi kıyasla bakalım büyümemi var küçülmemi.. özellikle son 10 yılda orman alanları büyüyor..kaz dağlarındaki gibi meydana çıkarsan ünlülerin ekonun villaları çıkınca tüm medya sustu nedense…madenleri sen çıkartırma ben çıkarttırmayayım ozaman hep dışarıdan alalım tüm madenleri böyle bi saçmalık olurmu sonra dersin herseyde dışa bağımlıyız hükümet istifa .. fitnenin sonu yok yani… barajlar üretecek madenler çıkacakki ekonomik bağımsızlığımız olsun ..

      Cevapla
  2. Gubretas yatırımı hayırlı olsun bilecik bir okul yaptıysa

    Cevapla
  3. Neden 2 yıl sonra?

    Cevapla
Bizi Takip Edin