CUMHURİYET BAŞSAVCISI BEKİR ŞAHİNER BİLECİK’TEN AYRILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz Haziran ayında ilimizde göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun 25 Mart 2015 tarihli Bölge Adliye Mahkemeleri Kararnamesiyle görevinden alınarak İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı.
bilecik haberleri

Bekir Şahiner’le birlikte ilimizde görev yapan eşi Hakim Arzu Özkan Şahiner’in de ataması İzmir Bölge Adliye Mahkemesi’ne yapıldı.

Kısa görev süresi boyunca saygın kişiliğiyle dikkat çeken Başsavcı Şahiner, Bilecik’te ilk kez Adliye Basın Birimi’ni kurmuş ve adli olaylarda halkın doğru bilgi almasına yardımcı olmuştu. Bilecik Adliyesi’nin mütevazı imkanlarını geliştirmeye çalışan, salonları yenileten, arşivi elden geçirtip düzenleten Bekir Şahiner, konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “İzmir Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine eşim Bilecik hakimi Arzu Özkan Şahiner atandı . Ben İzmir Bölge Adliye Mahkemesi C. Savcılığına atandım.Atanma konusunda talebimiz vardı . HSYK daire Başkan’larımız ve üyelerimiz yargıda liyakati kariyeri başarıyı dikkate alarak çok ciddi özverili bir çalışma sonucu Türk Yargısına can suyu kazandıracak Bam kararnamesini gerçekleştirdiler .Şahsım ve eşim adına HSYK Başkan’ımıza , Daire Başkan’larımıza , üyelerimize emeği geçen bizi bu göreve layık görenlere şükranlarımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.

Haber228 olarak Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner ve eşi Arzu Özkan Şahiner’e ilimize kazandırdığı hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz. 

bilecik haberleri

CUMHURİYET BAŞSAVCISI BEKİR ŞAHİNER BİLECİK’TEN AYRILIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin