CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDEN AŞURE İKRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem Ayı sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanlığı, Bilecik Belediyesi Aile Çay bahçesi önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

dsc_0847

Programa CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İl başkanı Metin Yaşar, ilçe başkanı Gültekin Çalışkan, Kadın Kolları, Gençlik Koları,Parti Meclisi üyeleri ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

 

TÜZÜN: “BÜTÜN HEMŞEHRİLERİMİN MUHARREM AYINI KUTLUYORUM”

Vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldıktan sonra açıklama yapan CHP Bilecik Milletvekili Tüzün, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Teşkilatı olarak Muharrem Ayı vesilesiyle aşure ikramında bulunmak istedik. Burada ayrım yapmadık. Şehrin merkezinde, göbeğinde isteyen herkesin arzu ettiği kadar alabileceği çok sayıda bir hazırlık yaptık. Bu hazırlığın spontane geliştiğini söyleyebilirim. Vatandaşımız gelip aşuresini alıyor, teşekkür ediyor. Biz de bu Muharrem Ayı vesilesiyle hem hemşehrilerimizin hem burada olmayıp da sizlerin aracılığı ile gazetelerinizde okuyan veya internet sitesinden seyredecek bütün hemşehrilerimizin Muharrem ayını kutluyorum.”

 

YAŞAR: “MAZLUMLARIN ZALİMLERE KARŞI DİRENİŞ GÖSTERDİĞİ..”

Konuşmasında Muharrem Ayı’nın önemine vurgu yapan CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, “Peygamberimizin torunlarının Hasan ve Hüseyin’in katledilişinin yıl dönümüdür bugün aynı zamanda ve İslam alemi içerisinde bir karar leke olarak adlandırılan bir gündür.”dedi.

 

CHP Bilecik İl Başkanı Yaşar, yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Bugün İslam âleminin yasa bulaşmasının en önemli aylarından Muharrem Ayı içerisindeyiz. Bugün mazlumların zalimlere karşı direniş gösterdiği İslam aleminde çok önemli bir gündür. Ve bugün aynı geçmişte o kötü anıyı bütün İslam alemi bütün canlılığıyla kutlamakta onların anısını yad etmektedir. Peygamberimizin torunlarının Hasan ve Hüseyin’in katledilişinin yıl dönümüdür bugün aynı zamanda ve İslam alemi içerisinde bir karar leke olarak adlandırılan bir gündür. O günün anısına bütün İslam alemi canlı bir şekilde yaşatmaktadır ve sonsuza kadar da yaşatacaktır. Biz de bu etkinlik doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi olarak Muharrem Ayı’nın önemine binaen aşure ile özdeşleşmiş bu ayda aşure dağıtma, halkımızla paylaşmak düşüncesiyle bu standımızı açtık. Allah kabul etsin diyorum.”

dsc_0849 dsc_0852 dsc_0860 dsc_0862 dsc_0875 dsc_0886 dsc_0903 dsc_0951 dsc_0847

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDEN AŞURE İKRAMI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin