Dalakdere Haberimizin ardından Başkan Şahin’den Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz “Bilecik’te Bu Mahallede Nefes Almak Adeta İmkansız!” haberimizin ardından, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin açıklamalarda bulundu.

Haber228 muhabiri Ali Osman Çelikal’ın sorduğu soruyu yanıtlayan Belediye Başkanı Şahin, Ertuğrulgazi Mahallesinin kanalizasyonunun olduğu gibi bu dereden aktığını ve Dalakdere ile ilgili proje hazırlandığını, önümüzdeki yıl içerisinde çalışmalara başlanacağını söyledi.

Bilecik’in kurulduğundan beri yapılmayan tüm alt yapı sistemini halledeceğini vurgulayan Başkan Şahin, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“O DEREYİ YIKAMAKLA OLMAZ”

Bu şehrin kanalizasyonunun yüzde yüzü doğaya gidiyor. Şikayet ederken böyle ediyorum 15 yıl burada iktidarda olup bu şehrin bütün kanalizasyonunun doğaya akmasını sağlayanlara selam ediyorum. O dereyi yıkamakla olmaz çünkü Ertuğrulgazi mahallesinin kanalizasyonu o dereye akıyor.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞIM”

Bizim Şeyh Edebali vadisinde şelale akıyor bütün bunlar 15 yılda yapılmamış şeyleri benden bir yılda beklemeyin. Maksimum önümüzdeki yıl içerisinde başlayacağım her türlü projesi yapılmıştır. Bu şehrin kurulduğundan beri yapılmayan tüm altyapı sistemini ben halledeceğim.

“3-5 AYDA OLACAK ŞEY DEĞİL..”

21. yüzyılda kanalizasyonu olmayan bir şehir sadece ve sadece ayıp olarak dillendirilebilir. Bir şehre şehir diyebiliyorsak altyapısını yapmadıysak ne burası şehirdir nede başkan belediye başkanıdır. Bu iş proje işidir bütün projeleri bitti çok yakın zamanda başlayacaktır ve alt yapı 3-6 ayda olacak şey değil ve ben dönemin sonuna kadar aksilik çıkmazsa tüm kanalizasyon arıtma yağmur suyunun devamını hepsini tamamlayacağım.


İLGİLİ HABERLER:

Dalakdere Haberimizin ardından Başkan Şahin’den Açıklama!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 21 Aralık 2020, 20:05

    başkanın bahaneye gerek yok kin yaptı niye yaptı veya neden yapmadı bunlar bilecik halkını bağlamaz öyle veya böyle şehir gelişiyor . sizde vaatlerinizi yerine getirdiğinizde bu bilecik ikinci sefa bir başkana 15 yıl şans verir

    Cevapla
  2. 22 Aralık 2020, 09:24

    keşke bu özeni birazda cumhuriyet mahallesine gösterseniz
    yıllardan beri bir çivi bile çakılmıyor hangi mahallede parke taşı kaldı ama cumhuriyet mahallesi hala parke onu geçtim her yer çukur
    onu da geçtim
    kaç kez belediye aradık söyledik kanalizasyon tıkanıyor diye dilekçe yazdık kimse kayda almadı

    Cevapla
Bizi Takip Edin